Expeditie Duurzaam is jarig! Vijf jaar blogs over aspecten van duurzaam gedrag.

Fantastisch, we hebben met alle bloggers en gastbloggers sinds 15 maart 2010 maar liefst 161.443 sessies genoteerd, waarvan 121.924 unieke bezoekers. Inmiddels hebben we een vast lezerskern van iets meer dan 25%. Bij deze bedank ik iedereen die mee heeft geholpen aan dit succes!

In totaal zijn er in die vijf jaar 247.360 pagina's bezocht; zet dat aantal even af tegen de 484 blogs die er inmiddels verschenen zijn. Alle reden dus om met plezier en passie door te blijven gaan met het schrijven over aspecten van duurzaamheid. Waarbij meestal het accent ligt op de wijze waarop organisaties duurzaam met hun mensen omgaan. People en profit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op plaatsen waaraan hier goed vorm aan wordt gegeven, zit het meestal ook wel goed met de zorg voor onze 'planet'.

Misschien is dit voor jou een reden om eens een gastblog te schrijven en aandacht te vragen voor wat jou op duurzaam gebied bezighoudt. Kenmerkend voor onze blogs is dat wordt geschreven over:

  • creatieve oplossingen,
  • zaken waarbij we de wenkbrauwen bedenkelijk optrekken en hoe het vooral wel zou kunnen,
  • interessante mensen die aan het woord komen in een interview,
  • best practices die aandacht verdienen en
  • bijeenkomsten die de moeite waard zijn (agenda).

Het afsteken van preken waarbij in de lucht geprikt wordt met het afwijzende, calvinistische en veroordelend vingertje: not done!

Rubrieken waarover je kunt bloggen, vind je in de rechter bovenhoek. Lees een aantal blogs en je krijgt een idee en een gevoel van waar de ze minimaal aan moet voldoen voor plaatsing.

Ben je geen blogger, maar wil je anderen wijzen op de blogs op deze site? Twitter over een blog die jou aanspreekt of zet een link op LinkedIn of Facebook.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>