Coachen op Talentontwikkeling; training met duurzame resultaten

‘Coachen op Talentontwikkeling’ (intensieve blended learning training)

Talentontwikkeling en coachen van medewerkers zijn een hot item, want het staat bovenaan de lijst van de acht belangrijkste uitdagingen* waar Human Resource managers in de komende jaren voor staan. Het ontwikkelen en behouden van nieuwe en goede medewerkers dient vorm te krijgen – talentmanagement en leiderschapsontwikkeling - naast de aandacht voor balans tussen werk- en privéleven. De driedaagse training ‘Coachen op Talentontwikkeling’ gaat over ‘de concrete invulling’ van deze thema’s op de werkvloer. Bovenstaande vraagstukken komen aan bod met als rode draad coachen als ambacht. Naast drie dagen training is een e-learning programma ontwikkeld waardoor verdieping bereikt wordt. Om uw eigen coachcompetenties scherp in beeld te krijgen, wordt gebruik gemaakt van de persoonlijkheidsanalyse de Wave®. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke terugkoppeling.

 

De opbrengst van de blended training ‘Coachen op Talentontwikkeling’

 • Inzicht in de eigen (ontwikkelbaarheid van) coachcompetenties door persoonlijkheids-analyse de Wave®.
 • Bekwamen in coachvaardigheden.
 • Het ontwikkelen van een gestructureerde aanpak van talentontwikkeling door het werken met competentiegroeimodellen.
 • Kennis van methodiek - via de Wave® - om functieprofielen en competenties te herijken, zodat helder is of de juiste persoon op de juiste plaats werkzaam is.

 

 Bestemd voor

 • De training is geschikt voor P&O-ers/HRM -medewerkers die zelf gesprekken voeren of over tools willen beschikken om talentontwikkeling te implementeren binnen de organisatie waar zij werkzaam zijn.
 • De training is geschikt voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor talentontwikkeling binnen zijn afdeling en/of team.
 • De training is geschikt voor personen die op korte termijn verantwoordelijk worden voor de talentontwikkeling van een eigen afdeling en/of team.

 

 Opbouw van de blended training ‘Coachen op Talentontwikkeling’

 • Tweedaagse training
 • Kort na de trainingsdagen vinden de terugkoppelingen plaats van persoonlijk-heidsanalyse de Wave®
 • Gedurende vijf weken vindt een verdieping plaats met behulp van e-learning. U gaat aan de slag met opdrachten, zelfreflectie en wordt daarbij gecoacht.
 • Na zes weken volgt de derde trainingsdag.

 

Uw investering

De training kost inclusief materialen en exclusief btw € 1.750,=.

 

Trainingsdata

 Tweedaagse op 18 en 19 mei en de derde trainingsdag vindt plaats op 29 juni.

 

Informatie en Inschrijven

De training is een co-creatie tussen Paola Pisu; zie redactiekader (06-14162835) en Mirella Eickhof; zie foto (06-23116869)  Wanneer u zich wilt inschrijven, kunt het formulier daarvoor aanvragen bij: info@ombradellaterra.nl.

*   Te lezen in Creating People Advantage door Boston Consulting Group.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>