Willem was bij ANOUK :-)

4 1/2 maand zwanger, dat is Anouk, maar Man, She Rocks!

Gisteravond was één van haar laatste optredens voor dat ze met 'zwangerschapsverlof' gaat, van die 'bijzondere situatie' bij de rockzangeres viel weinig te merken. Eerder zagen we Celine D., Mariah C., Anastacia, Shakira, Christina A., allemaal goede zangeressen, héél goed zelfs. Maar na gisteravond is het voor mij nog duidelijker geworden Anouk is beter!

http://www.youtube.com/watch?v=Zn6KI0ZGWhc

Anouk heerst op het podium. Zij bepaalt wat haar 12-koppige band doet, zij regisseert roadies, beveiligers zelfs groupies, zij instrueert medewerkers van AHOY en on top of it all: zij Leidt haar Publiek. Leidt haar publiek naar een ultieme climax. Kortom: Anouk is hét voorbeeld van de female CEO.

Het voorprogramma mocht er ook wezen: de, in de huidige samenstelling, 2 mans band The Black Box Revelation.

http://www.youtube.com/watch?v=0nAi1_V8ezY

Voor sommige bezoekers een verrassing, TBBR, een dame voor ons deed zelfs oordopjes in (.....), voor mij was het 1 van de beste supporting acts die ik zag.

Opmerkelijk was ook nog het grote aantal dames dat aanwezig was in een uitverkocht AHOY: met een voorzichtige schatting kom ik op 2/3e vrouwen en 1/3e mannen. Waarbij de laatsten vaak nog aanwezig waren omdat zij hun partner, vriendin, vrouw begeleidden. Met mij was mijn oudste dochter meegegaan. Zou deze opmerkelijke verhouding, voor een rock concert(!), misschien voortkomen uit het feit dat Anouk voor vrouwen een wensbeeld is & voor mannen een schrikbeeld? Als mijn veronderstelling klopt dan hebben we nog een lange weg te gaan naar sterke vrouwen aan de Top......

Wat mij betreft? Ik vind haar prachtig, een "moordwijf"! ;-)

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Renske
voor mannen een schrikbeeld? ben benieuwd, voor jou? voor mij is ze iig wel een voorbeeld!!
leuk stukje trouwens!
Willem E.A.J. Scheepers
Auteur
Voor mij is Anouk geen 'schrikbeeld' Renske. Sterker nog: prima zaak, Sterke Vrouwen die toch & ook nog Vrouwelijk zijn.
Vincent van Dijk
Beste Willem,
 
Na je groot enthousiasme over Anouk te hebben begroet afgelopen vrijdag op de Erasmus (IOA, vak: Verandermanagement), voelde ik mij toch geroepen je een reactie te geven. Zoals gezegd ben ik gisteravond geweest, en het concert van Anouk was waanzinnig! Ondanks de zwangerschap ging het goed los daar in AHOY. Wat een stem!
 
Ondanks dat we dicht op bij het podium stonden, heb ik regelmatig gebiologeerd naar de close-ups op de grote schermen staan kijken. Wat dat betreft torende Anouk letterlijk en figuurlijk boven haar band én het publiek uit. Misschien dat dit dan toch wel de tekenen zijn dat sterke vrouwen aan de top kunnen staan als CEO.... 
Willem was bij Within Temptation….
[...] Zo past WT hier in het rijtje van: Anouk, Louis ‘Otis Redding’ Windzak, the Black Box Revelation én André Rieu; momenteel ons [...]
Willem was bij ANOUK en constateert dat entertainmentindustrie meer toekomst heeft dan kenniseconomie. - ManagementPro
[...] Willem was bij ANOUK :-) [...]