ManagementPro Gadgets

"Wat een repertoire aan tips en ideeën! Wat een arsenaal aan interessante vondsten en ervaringen! Dat wordt stevig bladeren in ‘Wordt een ManagementPro!'"

Dit schreef collega Willem Mastenbroek begin dit jaar bij de publicatie van 'Wordt een ManagementPro!', één van ManagementPro Gadgets. Willem heeft zelf de aanzet gemaakt voor ManagementPro door op 30/09/05 'Presenteren is een Kunst' als 1e ManPro entry te plaatsen! Bijna 3 jaar 'in de lucht' dus, dit ManPro blog & dit is alweer bericht 816.

ManagementPro is als groep op het Web terug te vinden in social networks als LinkedIn, Plaxo en Xing; Gadgets.

Naast 'Wordt een ManagementPro!', met de verzamelde entries uit 2007, verscheen eerder 'Ben een ManagementPro!' met verzamelde entries uit 2005/2006. Beiden boeken zijn te koop als hard copy maar ook als pdf. Beter nog: 'Ben een ManagementPro!' is ook gratis beschikbaar als e-book & dat geldt ook voor 'Wordt een ManagementPro! deel 1' met de verzamelde entries van het 1e halfjaar 2007; Gadgets.

Door de groei van de groepen overwegen we nu ook om t-shirts, poloshirts, caps, golfhandschoenen e.d. te laten voorzien van het ManPro logo © zodat de ManagementPro zich ook buiten kan onderscheiden ;-) Gadgets.

Entries hebben geleid tot inleidingen over TalentManagement, over Investors in People, over Competenties. Entries hebben aan de basis gestaan van gedachtenwisselingen met families over de opvolging in hun familiebedrijven, aan de basis van gedachtenwisselingen met MT's over de kans van slagen van fusies. Vorige week leidde ik nog een discussie met een MT van een bank over het Nakomen van Afspraken, een essentieel punt voor deze organisatie; Gadgets.

Een 'nieuwe loot aan de ManPro stam' is een middag- of avondvullend ManPro programma. Een strategisch-didactisch verantwoord programma waarbij ik muzikaal wordt ondersteund door mijn, zeker niet onverdienstelijk spelende, buurman Lucien Martin; Gadgets.

Het onderwerp van dit programma is maatwerk, maatwerk voor u, uw MT, u & uw medewerkers. Mijn inleiding, interview, discussie, korte enquête onder de aanwezigen wordt door Lucien ondersteund met muziek variërend van een Dixieland Jazz Funeral (nb; uw organisatie staat voor een ingrijpende verandering & al het oude wordt te grave gedragen) tot En Nou die Handjes de Lucht in! (nb; Lucien is niet voor niets dé feestzanger van Nederland); Gadgets.

Heeft u ook interesse in een ManPro Gadget? Mail ( willem@willemscheepers.eu ) of bel me ( 0651176097 ) & we maken die afspraak, bijv. voor uw eindejaarsbijeenkomst; ManPro Gadgets.

Zo gebruiken we ook muziek van Joss Stone. Bij het afscheid van De Baas bijv. Een baas die tijdens zijn regiem toch een enkel foutje heeft gemaakt, dat kan. (& als u dat op prijs stelt dan brengen we Joss zelfs mee); Gadgets.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Nog Plannen voor 2009?
[...] u Inspiratie nodig bij/tijdens uw Brainstorm? Boek een ManagementPro Gadget & luistert/kijkt u ondertussen al vast naar deze inspirerende [...]
De Financiële Crisis & Het Psychologisch Contract.
[...]   {ManagementPro Gadgets} [...]
De Financiële Crisis & DuPont.
[...]   {ManagementPro Gadgets} [...]
Buffet lost de Financiële Crisis op.
[...]  {ManagementPro Gadgets} [...]
Feminiene Kwaliteiten? Omkleden Heren!
[...] een ManagementPro Gadget! [...]
Willem vond Troost bij Otis Redding
[...] kan zo maar een ManagementPro Gadget zijn voor uw [...]
Familiebedrijf verkocht, een praktijkervaring (Grolsch).
[...] {ManagementPro Gadgets} [...]
Inspector Gadget
Interessant...