Ja We Moeten Vernieuwen, langs de A12.

Nu kan er langs de A12 'vanalles' worden vernieuwd, maar da's niet wat ik vanochtend hier bedoel. Waar ik je wel op wil wijzen is het initiatief van ManPro columnist Riens Meijer.

Riens brengt vandaag de site Ja, We Moeten Vernieuwen 'in de lucht' & ter ere daarvan hangt er nu aan de A-12 bij Waddinxveen een doek van 13 x7 met daarop de missie  "Ja , we moeten vernieuwen!"  Kijk, da's nog eens initiatief tonen in tijden van 'crisis' (nb; want je weet, neem ik aan, wat zo'n investering betekent).

Riens merkt zelf op: "Daarmee is gestart het katalyseren van een nieuwe mentaliteit die noodzakelijk is om van de kansen in het Kennis en Innovatie tijdperk maximaal als Nederland te gaan profiteren en daardoor een goede balans te krijgen tussen duurzaamheid, welzijn en welvaart." De site Ja, We Moeten Vernieuwen biedt je de mogelijkheid je opvattingen & ideeën te geven aan c.q. te delen met de webpopulatie: "Het kennis-en innovatietijdperk verlangt andere visies, structuren en methodieken, dan het industriële tijdperk."

Mooi initiatief Riens, ongetwijfeld hou je ons hier met je columns op de hoogte over de voortgang & de ervaringen c.q. ideeën. Suc6!!!

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>