GRATIS Intelligent E-boek!

http://www.youtube.com/watch?v=-KJDlm-xIoM

Dit weekeinde vond MANUSCRIPTA plaats, 'de feestelijke opening van het boekenseizoen'. 'Mooi', zou je denken toch was het niet allemaal 'feestelijk' tijdens deze opening. Wat blijkt: de literatuurindustrie zit in zijn maag met het e-boek! Da's jammer, want zo lijkt het er op dat je een nieuwe ontwikkeling tegenhoudt.

In ons land zijn recent 14.500.000 boeken verkocht, hard- & softcovers. Dat tegenover 'enkele duizenden' e-boeken. Daarvan zijn er dan ook maar slechts ca. 100.000 beschikbaar, een magere keuze. Nu al blijkt er een levendige handel te zijn in illegale exemplaren; meldt de NOS.

Om de handel in e-boeken een (kleine) stimulans te geven bied ik je vandaag dan ook een GRATIS intelligent e-boek aan! Nou ja, bijna gratis dan. Je betaalt er niets voor maar je dient er wel 'iets' voor te doen.

Eerst even iets over dat 'intelligent'. Van 9 van mijn, in eigen beheer uitgegeven, boeken zijn er ook aan aantal als download c.q. e-boek beschikbaar. De formaten variëren van het vaak gebruikte pdf, via xps tot mobireader een bestand dat geschikt is voor je pda. Het zijn verzamelingen van de entries in mijn weblogs.

In die entries maak ik veelvuldig gebruik van hyperlinks, links naar andere sites met aanvullende informatie op de betreffende entry. Omdat de boeken een letterlijke copy/paste zijn van deze entries, staan deze hyperlinks je ook beschikbaar in mijn e-boeken. Je kan dus (bijna) eindeloos in dit intelligente e-boek blijven lezen. ;-)

Intelligente e-boeken zijn er nog niet zoveel, zeker niet Nl-talig. Het vraagt ook 'iets' van je e-reader: je dient er mee online te kunnen om optimaal(!) van de inhoud te profiteren. Ongetwijfeld volgen er meer intelligente e-boeken, dus v.w.b. de aanschaf van een e-reader zou ik daarmee rekening houden.

Dan mijn aanbieding: mijn GRATIS intelligente e-boek 'Investors in People, Vergelijk & Leer', het staat je beschikbaar via Pay With a Tweet. Volg de link & het wordt je snel duidelijk wat dit, ook nieuwe & interessante, fenomeen is.

Ik wens je veel lees plezier met je, wellicht 1e, intelligente e-boek. :-)

Bookmark and Share

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>