Bruggen Slaan LIVE!!!

http://www.youtube.com/watch?v=YY9l3l_A64o

Ruim een 1/2 miljoen unieke bezoekers en een nieuw kabinet dat komt met het plan om 'Bruggen te Slaan', leveren het idee op om (ook) met ManagementPro LIVE!! te gaan, in de vorm van een interactief programma met de titel "Bruggen Slaan LIVE!!!".

Tijdens de"Bruggen Slaan LIVE!!!" bijeenkomst met medewerkers, managers, klanten, stakeholders e/o andere partijen staat één van de ManagementPro rubrieken c.q. entries centraal.

"Bruggen Slaan LIVE!!!" is als het slaan van iedere brug een maatwerkprogramma. De vraag is dan ook: welke virtuele, of wellicht zelfs reële brug kunnen wij voor jouw organisatie slaan? :-)

Bij de rubriek 'Verandermanagement' kan het onderwerp zijn 'hoe samen in te spelen op de veranderingen waarmee de organisatie te maken heeft?', bij 'Strategie & Bestuur' kan de bijeenkomst staan in het teken van 'een Strategie, wat is dat eigenlijk & hoe zetten we die samen op?', bij 'Familiebedrijven': 'wat is de kracht van familiewaarden & hoe behalen we daarmee ons voordeel?', bij het onderwerp 'Leiderschap' kan dat (uiteraard) zijn Quinn's 'de brug bouwen terwijl je erover loopt', bij het nog relatief jonge vakgebied (Strategisch) Human Resources Management kunnen de onderwerpen variëren van 'talentmanagement via talentontwikkeling tot talentbehoud' (zinvol, zeker als de talenten daaraan ook deelnemen), en dan is daar het 'Investors in People Model' waarbij de deelnemers al vooraf de IiP Quick Scan kunnen uitvoeren, in dat geval is het onderwerp 'wat is IiP & wat brengt het ons, levert het ons op?'.

Maar zoals gezegd: "Bruggen Slaan LIVE!!!" is als het slaan van iedere brug een maatwerkprogramma. De vraag is dan ook: welke virtuele, of wellicht zelfs reële brug kunnen we voor jouw organisatie slaan?

"Bruggen Slaan LIVE!!!" & "ManagementPro LIVE!!" zijn initiatieven van Edut®ainer, LIVE ente®tainers & entert®ainers. ;-)

willem@willemscheepers.eu

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>