a slip of the tongue & nog wel van de Baas zelf....

http://www.youtube.com/watch?v=jwkHHf7dYeo

Opmerkelijk blijft het dat Topmannen, en -vrouwen, zich nog steeds niet bewust zijn (of op zijn minst onvoldoende) van de kracht van mediatechniek. Een techniek die alleen maar beter wordt, effectiever, efficiënter want nauwelijks (be)merkbaar & mede daardoor sneller publiceert!

In dit filmpje zien we een optreden van Sir Alex Ferguson, manager bij het prestigieuze MAN. UNITED ofwel Manchester United, een miljarden onderneming. Sir Alex heeft een onderonsje met de mediamanager van MAN. UNITED, je mag aannemen dat zij zeker niet de minste was op haar Master Media opleiding, een gesprekje dat feilloos door de microfoon van SKY NEWS werd opgepikt. Wat vervolgens gebeurd is dat 'de zaak' die Sir Alex zo graag uit de media wil houden, juist hierdoor de volle aandacht krijgt; hier in dit blog ook.

'De zaak' is voor ons hier op zich minder relevant, huwelijkse ontrouw door MU's sterspeler Ryan Giggs, net zoals de reden voor de persconferentie, de finale van de Champions League die MU zaterdag speelt tegen FC Barcelona. Leerzaam is opnieuw dat je jezelf bewust dient te zijn van je communicatie, over dat wat je communiceert (nb; dus woord én gedrag) & hoe je dat communiceert. Dat was altijd al relevant (.....), maar nu met nieuwe mediatechnieken meer dan ooit. Het is onderdeel van je '(management-)zijn' geworden; wen er maar aan & doe er 'iets' mee!

Overigens, je kan de ander ook voor zijn door zelf standaard alles op te nemen. ;-)

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Management Pro: a slip of the tongue & nog wel van de Baas zelf…. » eXcelleRes
[...] meer informatie zie (Bron): ManagementSite Netwerk jQuery(document).ready(function($) { [...]