Waanzinnig veel geld besparen op verzekeringen? Ga naar de HEMA!

Onze vaste lezers weten het allang. Ik ben een ware Hema fan. Het is de winkel die ons culturele erfgoed vertegenwoordigt. De winkel waar de prijs/kwaliteit altijd goed is. De place to be als het gaat om koopjes en cadeautjes. Geen enkele winkelformule kan tippen aan de Hema. En nu het mooiste.....HEMA verkoopt sinds kort ook verzekeringen. Neen, niet met een Jip en Janneke print op de polis. Gewoon auto- en inboedelverzekeringen. En nu het mooie.....die verzekeringen zijn gewoon ontzettend goed en waanzinnig goedkoop.

Ultra laag
Laat ik een voorbeeld noemen. Ik had mijn woonhuis en inboedelverzekering lopen bij de FBTO. Enfin, een maatschappij die niet bekend staat om haar torenhoge premies. Ik betaalde voorheen Euro 330,00 per jaar (inclusief aansprakelijkheid en glasverzekering!) en bij de HEMA. Ga zitten. 110,00 Euro! Waanzinnig.
Op mijn autoverzekering bespaarde ik op jaarbasis even 1.100 fucking euro’s. Kortom de HEMA maakt me blij. Dus als ik jou was zou ik gewoon even naar de site van de HEMA surfen en de button verzekeringen intikken. (www.hema.nl).

En natuurlijk zit er achter de naam HEMA verzekeringen een grote verzekeringsboy maar dat kan mij niet deren. Laat al die grote dure verzekeraars maar gewoon de pest krijgen. Die verdienen toch al genoeg.

PS: Onlangs een schadegevalletje gehad met mijn HEMA autoverzekering. Je raadt het nooit...ook de schadeafhandeling viel reuze mee. Keurig en snel. Tja, je vraagt je bijna af...” Hoe doen ze dat?”

Overigens ik word niet betaald hoor door de HEMA. Hema is gewoon klantenkoning nummer

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Marco67
<strong>Helemaal mee eens! HEMA staat voor goede kwaliteit en service... Ik heb ze eigenlijk nog nooit kunnen betrappen op het tegendeel! En inderdaad de verzekeingen zijn spotgoedkoop! De klantenservice van de verzekeringen zeer vriendelijk en eerlijk! Heb nog geen schade gehad, maar verwacht ook dan geen problemen met de afhandeling! En nee.... ik word ook niet betaald door de HEMA!</strong>
peijs koeter
ben in het buitenland (spanje en heb de polis bromfietsverz. niet bij me nr.07662469 kunt u die per e-mail opsturen factuur nr 07662469 verz 55327243 02001 fact 23,4,2008 fp82 6f dolce vita
Mw. J.M.M. Schot
<strong>Geachte Hema, ik wil graag mijn inboedel verzekering naar u omzetten.</strong>
<strong>Als ik nar Hema.nl ga zie ik al uw verzekeringen.</strong>
<strong>Zoek ik naar inboedel krijg ik alleen van alles over opstal.
Ik heb en huur huis, gaat alleen over inboedel.
Kan dit niet vinden, hoe kon ik aan de voorwaarden en omzetten van mijn verzekering?
Dank voor uw antwoord.

Mw. Schot</strong>
<strong></strong>
S.Parmessar
Geachte mevrouw mijn heer
ik verzoek u een inboedel en w a  verzekering  met ingang van 1-1-20010 op te nemen mijn huurwoning is steenbouw de adres Donkersingel  124   3052 PM Rotterdam de verzekerde E 100000

Met Vriendelijke Groet
S.Parmessar
S.Parmessar
ik zal graag van u een aanvragformulier wilen ontvangen
Gratis financieel forum FINUM
HEMA biedt het uitgeklede product van London Verzekeringen. "Uitgekleed" betekent dus ook dat bepaalde zaken niet per se verzekerd zijn. Ik zou daarom altijd eerst naar een <a href="http://www.finum.nl" rel="nofollow">assurantietussenpersoon</a> gaan, want zoveel goedkoper is HEMA nu ook weer niet.
hp bulthuis
geachte heer mijn vraag is is mijn dierenverzekering wel opgezegd bij proteq betaal elke maand ook nog voor deze verzekering alvast bedankt vriendelijke groet harry bulthuis
A.E.Cornelisse
Wij hebben een doorlopende reisverzekering bij de
Hema en vragen ons af of u ook een opstal en inboedelverzekering heeft voor een huis in Spanje.
M.vr.g.
A.E.Cornelisse
autoverzekering
Ik raad je aan om eerst even op de website van http://www.independer.nl te kijken daar kun je ook alle andere verzekeraars vergelijken.
j.j.a.van den Berg
Ik zoek nog steeds naar myn polis ,vermoedelyk is myn E-mail adres verkeerd over gekomen .Het gaat over een bromscoter verzekering .
Marc
Hema is niet altijd de goedkoopste, vergelijk maar eens op <a href="http://www.tocompare.nl" rel="nofollow">To Compare</a>!