Tips voor een superdate?

Leerde Christiaan ons de beste manier voor een zakenlunch met een Belgische partner, een Belgische schrijfster heeft een boek op de markt gebracht waarin zij beweert dat mannen die haar boek lezen, de ultieme verleidingstips voor vrouwen kunnen toepassen. De kosten van dit boek zijn voor de man die nu echt eens een schone dame aan de haak willen slaan, een fractie van een lunch.Ik heb ontzettend gelachen toen ik haar website las. Als een man zo ‘spontaan’ op mij af zou komen als de suggesties die ze geeft dan organiseerde ik net zo spontaan een lunch bij een fastfoodketen. Maar voor de goedgelovige (mannen) onder ons: wie haar bonusrapport leest leert 10 verschillende technieken om vrouwen aan te trekken zodat je ze zelfs nooit meer hoeft aan te spreken.
Om het er nog even in te wrijven: ze zegt: ‘ Je weet dat je beter bent, maar slaagt er niet in vrouwen te overtuigen van je kwaliteiten. Je bent verplicht om machteloos toe te kijken hoe bepaalde mannen week na week met de meest aantrekkelijke vrouwen naar huis gaan…’Mannen van Nederland: leer eens de juiste techniek om vrouwen klantvriendelijker te behandelen. Ga er in een garage niet van uit dat een vrouw slechts ‘om een boodschappenautootje’ komt. Als zij visitekaartjes bestelt en je kunt niet leveren denk dan niet dat ze er een ‘bedrijfje’ naast het huishouden op nahoudt waardoor die kaartjes echt wel twee weken kunnen wachten (Flyerzone!). Ik was in Portugal en werd daar door een apotheker zo uiterst vriendelijk en charmant geholpen dat ik bijna ter plekke smolt. En nee, hij was geen mister World, dat had hij niet nodig. Ik was een klant, hij leverde een dienst en doordat hij oprecht zijn best deed me goed te helpen scoorde hij tien bonuspunten op de klantvriendelijkheidsladder.
Nog een kleine tip van onze Belgische schrijfster. Alhoewel ik denk dat het een man is, welke vrouw schrijft nu zulke dingen als: je ontdekt dat ook jij mooie vrouwen kan daten, zelfs indien je kaal, te dik of gewoonweg lelijk bent. Ik weet het. Het klinkt ongeloofwaardig maar blijf lezen en ik vertel je het “geheim”.Het geheim is simpel en geldt zowel voor het persoonlijk als zakelijk leven: neem mensen serieus! Maar neem het boek van deze schrijfster alsjeblieft met een grote korrel zout.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Alexander
Hoe heet dit boek?