klantenservice van Canaldigitaal maakt er een potje van

Voor de aanvang van het EK was het dan zover!!De 2e kaart van Canaldigitaal kon worden geactiveerd zodat we met z'n allen in de EK-omgetoverde schuur konden genieten van het nederlands elftal...

NL 1,2 en 3 deden het gelukkig....maar waar waren alle andere zenders?
Even bellen met de klantenservice werd 6x bellen, waarvan 4x met een belofte dat het geregeld zou worden. Helaas was 7x ook niet af te wenden.

Vanmorgen was het zover, ik had genoeg moed en energie verzameld om het nogmaals te proberen!!
Eerst de intro van 0,15 cpm, daarna het keuzemenu waar ik bij elk nummer twijfelde, want mijn vraag kon overal onder vallen, smartcardnummer invoeren en daarna de mededeling dat het gesprek kon worden opgenomen voor intern gebruik om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn..
Hmmm, tijdens de 2 "wachtliedjes" (2x 3 minuten..)kreeg ik een ingeving!! Ik zou ook het gesprek kunnen opnemen om er iets van te leren!!

Eindelijk!! Mijn beurt! De meneer zegt zijn naam, welke ik nogmaals dien te vragen omdat ik deze niet versta. Vervolgens zeg ik ; meneer " ", ook dit gesprek kan worden opgenomen voor intern gebruik"....stilte....antwoord meneer "";Hiervoor dient u mij toestemming te vragen en die krijgt u niet. Ik verbreek nu de verbinding...Tuut,tuut,tuut.

Wat een arrogantie bij Canaldigitaal!! Als werknemer heb je blijkbaar meer rechten dan als klant! Terwijl ik zijn boterham betaal.

De conclusie is "laat de klant vaker bellen, dat levert geld op", want na 8x heb ik eindelijk iets bereikt!
Dat heeft me 8x 10 minuten= 80 minuten x 0,15 cent gekost.
Buiten dat was mijn humeur niet te pruimen en heeft het aardig wat tijd en energie gekost om elke keer de moed op te brengen weer opnieuw te beginnen.

Canaldigitaal klantvriendelijk? No way!!

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>