Opleiding: Masterclass Branding en Positionering - Dag

Vanuit je rol als brandmanager, marketeer of marketingcommunicatieprofessional wil jij je kennis van branding en positionering verder uitbreiden op niveau C. Daarin wil je begeleid worden door een ...

Van merkidentiteit naar een succesvolle positioneringsstrategie. In deze Masterclass Branding en Positionering ontwikkel je de vaardigheden om de positionering en merkidentiteit volledig op elkaar af te stemmen. Je ontdekt op welke wijze je een sterk merk bouwt met behulp van line en brand extensions. Door de inzet van ervaren marketeers leer je in korte tijd de fijne kneepjes van het vak. SRM is niet voor niets de beste opleider voor marketing en communicatie. Na afloop van deze training beschik jij over de inzichten en vaardigheden om een effectieve merkstrategie te ontwikkelen en implementeren.

Tijdens deze training ontwikkel je strategisch perspectief op de rolverdeling tussen productmerken, submerken en corporate merken. Je leert stap voor stap een product of merk in de markt zetten. Zo werk je vanuit de organisatie- en marketingstrategie naar de invulling van marketinguitingen en de inzet van specifieke mediakanalen. Na afloop van deze training kun je sterke merken bouwen én succesvol exploiteren.

In deze training verdiep je je in onderwerpen waardoor je branding en positionering succesvol kunt gaan inzetten binnen je organisatie. Zo stem je de branding en positionering af op het strategisch en productniveau. Met een uniforme uitstraling zorg jij ervoor dat je producten herkenbaar zijn voor je doelgroep.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Branding en Positionering

o Organisatiestrategie en marketingstrategie
o Strategisch denkvermogen, merken en positionering
o Beleidsbeslissingen en merkwaarde
o Merkidentiteit
o Productmerken, submerken en corporate merken
o Identiteitsmodellen vertalen naar eigen praktijk
o Van positioneringsstrategie naar branding en vice versa
o Managen van een merkenportfolio
o Brand equity

4 dagen

Trainingen

SRM-BRPO|Masterclass Branding en Positionering

Brand Owner

Meer...
€2.742
ex. BTW
Beoordeling
8.6 (33)
Aangeboden door
SRM
Onderwerp
Brand Management
Merkontwikkeling
Niveau
Duur
4 dagen
Looptijd
4 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 14
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NIMA Education Partner
CRKBO en BTW-vrijstelling
Cedeo