Opleiding: Microsoft 365 Copilot – Business Value & Productivity Gain for Your Organization - Virtual Classroom

Deze cursus is bedoeld voor bedrijfsleiders en iedereen die verantwoordelijk is voor de implementatie van Microsoft 365 Copilot in hun organisatie.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Kunstmatige intelligentie wordt in veel bedrijven steeds vaker gebruikt bij de dagelijkse werkzaamheden. Microsoft heeft zijn eigen AI-tool ontwikkeld, Copilot, die integraal onderdeel zal uitmaken van de gehele Office 365-omgeving. Tijdens de training Microsoft 365 Copilot – Business Value & Productivity Gain for Your Organization leer je alles over de voordelen van Microsoft 365 Copilot voor jouw organisatie.

Objectives

Deze training is een mix van theorie en praktijk. Je krijgt uitleg over de werking en het doel van Copilot en je gaat zelf aan de slag met verschillende oefeningen om Copilot te gebruiken in je eigen werkomgeving. Daarnaast krijg je tips en trucs om het beste uit Copilot te halen en om mogelijke valkuilen te vermijden. De training wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde trainer die je kan begeleiden en ondersteunen.

Program guide

Inhoud
  • Importance and potential of AI in the enterprise
  • Microsoft 365 Copilot business value proposition
  • Copilot Ecosystem (Windows, Security, Power Platform, Dynamics)
  • Challenges and pitfalls your organization may face on its AI journey
  • Adoption strategy: Identifying the business potential of each role in your organization using Copilot

Course schedule

1 dagen

Characteristics

Trainingen

Short program

C-CPO365BVPGYO|Microsoft 365 Copilot – Business Value & Productivity Gain for Your Organization

Commercial partners

Brand Owner
Meer...
€663
ex. BTW
Aangeboden door
Computrain
Onderwerp
Microsoft Office 365
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 16
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
LSSA