Managementcoach Gyuri Vergouw publiceert magische roman het labyrint van de ziel


Het labyrint van de ziel, Gyuri Vergouw
Het labyrint van de ziel

Begin december verscheen Het labyrint van de ziel, de nieuwe magisch spirituele roman van auteur Gyuri Vergouw. Opmerkelijk, want de schrijver staat top op heden bekend als auteur van non-fictieboeken als De Strafschop en Het dodo-effect. Nu komt hij met een magisch verhaal vol mythische personages.

Het labyrint van de ziel is een vertelling die de lezer hoop en inspiratie biedt en inzicht geeft in de mogelijkheden om levensvragen zélf te beantwoorden. De roman is geïnspireerd door klassieke werken als de Odyssee, maar evenzeer door spirituele auteurs als Paulo Coelho ( De alchemist ) en James Redfield ( De Celestijnse belofte ). Het mythische verhaal sluit daarnaast aan bij stromingen als de positieve psychologie.

Hoofdrolspeler Jason Leonard dreigt in Het labyrint van de ziel na een schipbreuk alles in zijn leven kwijt te raken. Hij belandt op een onbekend eiland waar hij een mysterieuze grot binnentreedt. Zo wordt hij een labyrint vol magische, mythologische figuren binnengeleid. Deze figuren geven hem raad om persoonlijk te groeien maar Leonard zal zélf de keuzes moeten maken die hem uit zijn benarde positie zullen bevrijden.

‘Juist in deze voor veel mensen moeilijke tijden is een vertelling die hoop biedt en tegelijkertijd de mogelijkheid tot zelfreflectie en groei van belang’, aldus Vergouw, ‘De roman valt te lezen als een magisch en spannend verhaal, maar evenzeer als een zelfontwikkelingsboek. Het is mede gebaseerd op vele honderden coaching gesprekken die ik heb gevoerd en de vragen waar mensen in het heden mee worstelen, waaronder onderwerpen als work-life balance, levensgeluk en relatievragen.’

Auteur Gyuri Vergouw wordt in zijn dagelijks werk als coach en adviseur geconfronteerd met levensvragen van cliënten. In Het labyrint van de ziel heeft hij zijn kennis hiervan op inspirerende wijze verwerkt. Zijn oeuvre omvat inmiddels elf titels waaronder Het dodo-effect en De Strafschop, een publicatie die hem internationaal de geuzennaam Professor Penalty opleverde. Hij is al bijna 25 jaar hoofdredacteur van ManagementSite.nl, met bijna 100.000 online leden een groot managementforum. Ook organiseerde hij tienmaal het NK Air Guitar. Vergouw is voormalig bestuurslid en penningmeester van Paradiso en huidig voorzitter van de raad van toezicht van poppodium Melkweg, beiden in Amsterdam.

Het labyrint van de ziel

Auteur: Gyuri Vergouw

ISBN 978-90-805317-7-2

Prijs € 20,--

Het boek is online en in boekhandels overal in Nederland en Vlaanderen verkrijgbaar en/of te bestellen.

Onder meer bij Bol.com; Amazon.nl; Managementboek.nl; Businezz.nl en alle Nederlandse boekhandels te koop en/of te bestellen.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>