25 november: mobiliteit en innovatiegericht inkopen

Het ministerie van Economische zaken en de gemeente Rotterdam organiseren in het kader van het programma ‘inkoop innovatie urgent’ op dinsdag 25 november de bijeenkomst Mobiliteit en Innovatiegericht Inkopen: Meedenken – Meedelen – Meebewegen in Rotterdam.

De overheid brengt een hoop kilometers teweeg in verband met de inkoop van leveringen en diensten. Hoe zorgen we er met elkaar voor dat dit niet ten koste gaat van de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid? Welke oplossingen bieden bedrijven hiervoor en hoe kopen we die vervolgens in? Een slimmere en schonere bevoorrading start bij inkoop.

Tijdens de bijeenkomst komt aan de orde wat innovaties bij de inkoop van vervoer in de praktijk kunnen opleveren en hoe dit gerealiseerd is. Daarnaast worden in de middag tijdens arktsessies andere overheidsopgaven voorgelegd om gemeenten, bedrijven en kennisinstituten uit te dagen om op innovatieve, effectieve en inspirerende wijze tot een duurzame samenwerking te komen. Mobiliteit... volop in beweging!

Mobiliteit en Innovatiegericht Inkopen begint om 9.00 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel om 17.30 uur. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van http://www.inkoopinnovatieurgent.nl/.

 

 

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>