ManagementSite Netwerk bestaat uit 14 sites. De sites hebben een bereik van 240.000 bezoekers per maand, waarvan 160.000 uniek, en 500.000 pageviews per maand. In onze doelgroep bevinden zich directeuren, (top)managers, consultants en professionals op hoog beslissingsniveau in elke branche. Er zijn 90.000 abonnees, die wekelijks twee maal een nieuwsbrief ontvangen.

In dit netwerk is de betrokkenheid hoog. Het is het enige netwerk in Nederland dat wekelijks door tienduizenden professionals wordt bezocht en waar duizenden managers en professionals actief zijn door artikelen en columns te plaatsen of door te reageren in de discussieruimtes. Bekijk het gehele netwerk

De leden-database

Onze leden-database bestaat uit de volgende profiel verdeling:

Branch functie

Onze database met abonnees is gesegmenteerd op vakgebied, functie, branche, grootte van de organisatie. De verhouding man/vrouw is 71,5% man en 28,5% vrouw. De database wordt schoon gehouden door de email adressen van leden die 3x een nieuwsbrief  hebben gebounced te verwijderden uit het bestand.

Week-pakket met 3 elementen:

Op ManagementSite verpakken we de advertenties in een weekpakket voor een optimaal resultaat. Een weekpakket bestaat uit:

  1. Een advertorial in de nieuwsbrief op dinsdag en donderdag naar 94.000 leden + de gehele week een advertorial op de site a 40.000 views.
  2. De nieuwsbrief advertorial gaat 2x in een week mee en heeft een afwisselende positie, dus soms sta je op dinsdag op de 1ste positie en dan op donderdag op de 2de positie en andersom. 
  3. De advertorial staat een week op de site met 30.000 views.Tarief is €2000,– per weekpakket.

Actie marketing
Actie marketing per mail naar 67. 000 opt-in emailadressen. Prijs: € 0.10 per mailadres (bij afname van het gehele bestand) Een geavanceerd mail-systeem geeft de mogelijkheid om de juiste mensen voor uw product te segmenteren. Prijs is exclusief opmaak van de mailing.
Bij aanschaf van 10 advertorials ontvangt u 1 dedicated-mailing gratis.
Contentorials
Er kan een actueel bericht of column worden geplaatst met daarin een stukje kennis en een commerciële verwijzing. Deze krijgen het label “sponsored content” maar staan beter bekend als “whitepapers”. Plaatsing van sponsored content gaat altijd samen met een vermelding in de nieuwsbrief ter ondersteuning van de uiting. Productplacing dmv van een contentorial geeft u de mogelijkheid om uw verhaal te vertellen. Kosten: €2500,-
Combinatie
Combinaties van bovenstaande opties zijn mogelijk. Heeft u een ander idee dan overleggen we gaarne met u. Op combinatiecontracten en grootschalige contracten (> 100.000 views) zijn extra kortingen mogelijk. Wij staan altijd open voor samenwerkingsverbanden, revenue-sharing en sponsors.
Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Contact:

willem-mastenbroekManagementSite bv
Commercieel manager:
Willem Mastenbroek Jr
Email: Willem Mastenbroek Jr.
Tel:    06 – 55362636