ManagementSite Netwerk bestaat uit 14 sites. De sites hebben een bereik van 240.000 bezoekers per maand, waarvan 160.000 uniek, en 500.000 pageviews per maand. In onze doelgroep bevinden zich directeuren, (top)managers, consultants en professionals op hoog beslissingsniveau in elke branche. Er zijn 90.000 abonnees, die wekelijks twee maal een nieuwsbrief ontvangen.

In dit netwerk is de betrokkenheid hoog. Het is het enige netwerk in Nederland dat wekelijks door tienduizenden professionals wordt bezocht en waar duizenden managers en professionals actief zijn door artikelen en columns te plaatsen of door te reageren in de discussieruimtes. Bekijk het gehele netwerk

De leden-database

Onze leden-database bestaat uit de volgende profiel verdeling:

Branch functie

Onze database met abonnees is gesegmenteerd op vakgebied, functie, branche, grootte van de organisatie. De verhouding man/vrouw is 71,5% man en 28,5% vrouw. De database wordt schoon gehouden door de email adressen van leden die 3x een nieuwsbrief  hebben gebounced te verwijderden uit het bestand.

Week-pakket met 3 element:

 1. Nieuwsbrief
  Een banner of advertorial met +/- 25 woorden en hyperlink in de nieuwsbrief op dinsdag naar 95.000 leden.
  Tarieven 2019:
  – Dinsdag 1ste positie + donderdag 2de positie a €2000,—
  – Dinsdag 2de positie + donderdag 1ste positie a €2000,—
  Bij aanschaf van meer dan 10 advertorials ontvang je 20% korting
 2. Advertorials op de site
  Een advertorial op de site in de week van de nieuwsbrief-advertorials met 40.000 views a €500,–
 3. Actie marketing
  Actie marketing per mail naar 47. 000 opt-in emailadressen. Prijs: € 0.10 per mailadres (bij afname van het gehele bestand) Een geavanceerd mail-systeem geeft de mogelijkheid om de juiste mensen voor uw product te segmenteren. Prijs is exclusief opmaak van de mailing.
  Bij aanschaf van 10 advertorials ontvangt u 1 dedicated-mailing gratis.

  Contentorials
  Er kan een actueel bericht of column worden geplaatst met daarin een stukje kennis en een commerciële verwijzing. Deze krijgen het label “sponsored content” maar staan beter bekend als “whitepapers”. Plaatsing van sponsored content gaat altijd samen met een vermelding in de nieuwsbrief ter ondersteuning van de uiting. Productplacing dmv van een contentorial geeft u de mogelijkheid om uw verhaal te vertellen. Kosten: €2500,-
  Combinatie
  Combinaties van bovenstaande opties zijn mogelijk. Heeft u een ander idee dan overleggen we gaarne met u. Op combinatiecontracten en grootschalige contracten (> 100.000 views) zijn extra kortingen mogelijk. Wij staan altijd open voor samenwerkingsverbanden, revenue-sharing en sponsors.

Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Contact:

willem-mastenbroekManagementSite bv
Commercieel manager:
Willem Mastenbroek Jr
Email: Willem Mastenbroek Jr.
Tel:    06 – 55362636