Studeer bedrijfskunde naast je baan

Het Parttime Master Bedrijfskunde programma van RSM is gericht op professionals met minimaal drie jaar werkervaring, die hun horizon willen verbreden en een verdere stap in hun carrière willen maken. Het biedt uitstekende mogelijkheden om effectief om te gaan met de complexiteit en dynamiek van het moderne management.

Het programma is gericht op bedrijfskundige verbreding en wetenschappelijke verdieping, voortbouwend op de aanwezige kennis en ervaring van de deelnemers. Tijdens de opleiding vindt, in de vorm van interactieve colleges, discussies, projecten en teamwerk, continu een wisselwerking plaats tussen de wetenschappelijke theorie en de praktijk. De opleiding is bovendien internationaal georiënteerd. Een groot deel van het docententeam heeft internationale ervaring en daarnaast is het Internationaal Project een essentieel onderdeel van het onderwijsprogramma.

  • Tweejarige parttime opleiding in het Nederlands
  • Interactieve colleges (één a twee avonden per week)
  • Universitaire kennis waarmee je direct aan de slag kunt
  • International Project in de Zuid-Afrika, China of Brazilië

Na afronding mag je de titel MScBA gebruiken.

De Parttime Master Bedrijfskunde en ManagementSite zijn kennispartners in hun streven naar hoogwaardige kennis. Kennis dat vanuit verschillende wetenschappelijke invalshoeken wordt belicht. Beide partners zijn gericht op actuele ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskunde en dragen bij in het verkrijgen van nieuwe inzichten en praktische vaardigheden.

Meld je aan voor een voorlichtingsavond of vraag de brochure aan.