Heb je een uitdagende baan en zie je kansen voor groei en ontwikkeling?

De onmisbare ingrediënten om dit te realiseren zijn:

  1. praktijkervaring
  2. de juiste kennis van zaken.

Voor die kennis ben je bij Rotterdam School of Management, Erasmus University aan het juiste adres. Door het uitgebreide aanbod aan academische opleidingen en trainingen helpen wij je een brede blik op vraagstukken binnen jouw vakgebied te ontwikkelen en (meer) inzicht te krijgen in business en management. 

Ook een uitdagende deeltijdopleiding vind je bij RSM

Een goed voorbeeld is de Parttime Master in Management: deze deeltijdstudie kun je combineren met je baan. De colleges zijn op vrijdagmiddag, op de campus of online. Het programma bestaat uit een weloverwogen balans tussen fysieke colleges en online leer- en werkvormen.  Je behaalt binnen twee jaar je masterdiploma en je carrière krijgt een enorme boost.

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) behoort tot de top 10 van Europese business schools. RSM richt zich op het ontwikkelen van zakelijke leiders die voor positieve verandering kunnen zorgen en zich op een innovatieve manier inzetten voor een duurzame toekomst. RSM biedt een breed scala aan bachelor, master, MBA, PhD en executive programma’s waarin studenten zich kunnen ontwikkelen tot kritische, betrokken denkers en doeners.