Channels

Ideeen worden soms gemakkelijk om zeep geholpen. Ideeen hebben namelijk de lastige eigenschap nooit gelegen te komen. De Excuus Verzinner genereert de meest gebruikte ideeen-killers. Laat het u niet gebeuren.

Deze test is niet meer toegankelijk. Sorry voor het ongemak.

Kennisbank onderwerpen:

Kennisbank onderwerpen:

 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Het is belangrijks om zorgvuldig hier mee om te gaan.

Het is belangrijk om zorgvuldig hier mee om te gaan

Geachte redactie,

Ik heb de mini klantgerichtheidtest gedaan. Met alle respect, het geeft blijk van onwetendheid. Als u werkelijk wilt weten hoe men inzicht kan krijgen in het klantgerichtheidprofiel van een bedrijf surf dan naar http://www.denationaleklantgerichtheidtest.com of bestel het boekje; Meten, Verbeteren, Beheersen van uw Klantgerichtheid.

Met vriendelijke groet,

Marcel Melis

Volgens de wet van Asby zou je evenveel tegenoplossingen moeten kunnen genereren om al deze variëteit te lijf te gaan. Maar tegen zoveel geweld is zelfs de meest volhardende onder ons niet opgewassen. Zoals met veel goede ideeën is het een kwestie van de incubatietijd afwachten tot iemand anders er mee weg loopt. Dus wachten en hopen dat het iemand van binnen de eigen organisatie is.

Goed idee, maar heb je de randvoorwaarden al in kaart gebracht?

‘Jullie zijn van harte uitgenodigd in mijn kantoor om de zaak te bespreken’ – een hele goede, met dank aan de directeur van mijn opleiding… In het kantoor wordt de trucenla opengetrokken om je met lege handen naar buiten te laten stappen!
Uit dezelfde categorie ‘enthousiast aannemen, dan afvuren: ‘laten we dit goed met elkaar bespreken en de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen.’

Toon alle 6 reacties
x
x