Ben Tiggelaar beste columns

Een selectie van 7 columns over leiderschap en verandering

Gratis en exclusief:

Ben Tiggelaar, De beste columns

Een preview van 77 inspirerende columns over dromen, durven, doen op werk en thuis

ManagementSite Kennisbank App

Alles over beter managen en organiseren

Een selectie van de beste artikelen en compacte samenvattingen door de redactie. De meest besproken en best gelezen artikelen per onderwerp. En voor elke situatie een paar slimme ‘tips en tricks’. De oogst van 15 jaar publiceren door meer dan duizend professionals. Download gratis

Verbazend Leiderschap

Een E-leader voor leiders

Binnen handbereik ligt een unieke, multimediale E-Leader: Een juweeltje van moderne eenvoud vol met nuchtere ideeën. Praktisch, geschreven in alledaagse taal, met testen, inspirerende filmpjes en  markante muziek. Gratis in te laden als PDF. Een soortgelijk E-boek verscheen niet eerder in de managementwereld.

Concurrentiekracht en innovatief organiseren

Van ambitie naar actie.

Betrokkenheid, de menselijke maat, zelforganisatie en verantwoordelijkheid zijn de hoekstenen van innovatief organiseren! Voorbeelden en praktijkervaringen van bedrijven en publieke instellingen maken duidelijk hoe dit werkt. De ervaringen worden geïntegreerd in een transparant model dat de essentie van de aanpak laat zien en het nodige houvast verschaft.

Communicatie & Samenwerking

Vaardigheden, inzichten, checklists en instrumenten

De kwaliteit van de interne communicatie en samenwerking bepaalt de kwaliteit van de organisatie. Dit e-boek biedt u een breed overzicht van de mogelijkheden met veel voorbeelden uit de praktijk. Behalve overzicht biedt het ook diepgang. Bij elk onderwerp zijn er links naar achtergrondinformatie.

U kunt Communicatie & Samenwerking gratis downloaden.

Persoonlijke effectiviteit in zaken

Toepasbaar in de praktijk door de talloze tips en tricks

Elke dag zijn er situaties waarin het aankomt op uw persoonlijke effectiviteit. Lastige onderhandelingen, een presentatie voor een kritisch publiek, een vergadering die uit de hand loopt, een acquisitie gesprek waar u tegenop kijkt. De checklists, voorbeelden, tips en tricks in dit boek gaan u daarbij zeker helpen.

Download het gratis e-book “Persoonlijke Effectiviteit in Zaken” .

Zie ook  het ManagementSite Channel Persoonlijke Effectiviteit.

Negotiating as emotion management

As emotion management

A fascinating investigation into the development of negotiating skills and the taming of fierce emotions. An approach of negotiating which brings together win-win and win-lose tactics into a practical and useful model. This model will help you to deal with manipulations, dead-lock and stubborn clients. It will also enable you to develop trust and enduring relationships.