Wim Oolbekkink
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.youmeus.nl

Aantal bijdragen: 3

Wim Oolbekkink

Wim is zowel visionair als realist. Denker en doener.. Dit betekent dat hij een sterk vermogen heeft om resultaten te boeken en tegelijkertijd mensen te verbinden en relaties te versterken. Dit doet hij op een inspirerende manier die anderen uitnodigt het beste van zichzelf te geven.
De woorden van Desmond Tutu kleuren Wim’s aanpak: ‘I need you to be you so I can be me’. Wim ziet dit als de basis om zijn potentieel te benutten en zich gelukkig in zijn werk te voelen en gunt dat van harte ook anderen.
Na zijn rechtenstudie werkte Wim 10 jaar als jurist en mediator. Hij onderhandelde met management en vakorganisaties om ingewikkelde arbeidsverhoudingen te ontrafelen. Het was dan ook niet moeilijk om de overstap naar de rol van facilitator en consultant te maken. Zijn wens om met mensen te werken op een dieper niveau dan het logische en rationele maakte dat hij deze overstap maakte.
Wim is auteur van twee boeken: één over MVO (2010) en één over het DNA van organisaties (2011). Het laatste verkent Het Nieuwe Werken en de impact hiervan op arbeidsverhoudingen. Hij vind het prachtig om met anderen ideeën te verkennen en te realiseren dus organiseerde hij met steun van een EU-fonds het congres ‘Change before you have to’ (http://www.scribd.com/doc/146278807/Duurzame-ontwikkeling-change-before-you-have-to-pdf ) The Global Village experience in het kader van het nieuwe werken. ( http://www.youtube.com/watch?v=R7Irb91s-EM) In 2011 organiseerde hij het eerste Ubuntu leiderschapscongres (http://www.youtube.com/watch?v=g0mNF3MKXtY)en in 2012 en 2013 het relatie-event Groeien doe je in het groen (http://groeiendoejeinhetgroen.nl )

Toon volledige bio
x
x