Willy Brouwer
Organisatie:
Stichting OrgComm en Brouwer Communicatie Projecten
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 2

Willy Brouwer

Willy Brouwer van Brouwer Communicatie Projecten adviseert, organiseert én realiseert het contact tussen mensen en uw organisatie.

Als zelfstandig communicatieadviseur werk ik voor overheden, bedrijven en projectorganisaties. Ik denk mee over uw organisatie en laat zien wat communicatie daarin kan betekenen.
Het gaat mij erom dat organisaties écht met mensen in contact komen. Een goede dialoog geeft betekenis aan processen en zorgt voor draagvlak. Vanuit dit uitgangspunt bedenk ik manieren om met mensen in contact te komen. Daarbij zoek ik ook naar nieuwe wegen, buiten de traditionele oplossingen.
Mijn belangstelling gaat in het bijzonder uit naar communicatie die is gericht op het beter functioneren van organisaties en de kwaliteit van besluitvorming. Zo heeft mijn fascinatie voor het raakvlak tussen communicatie en organisatie geleid tot oprichting van OrgComm, een kennisplatform waarvan ik voorzitter ben. Uit dat kennisplatform is het boek Veranderkunst voortgekomen dat ik samen met anderen heb geschreven.

Specialiteiten
Openbare ruimte, water, mobiliteit en (rail)infrastructuur, duurzaamheid, food, agri-business en ruimtelijke economische ontwikkeling, maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen.

Toon volledige bio
x
x