Vincent van Vliet
Organisatie:
Progaia IT Solutions
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.brw.nl

Aantal bijdragen: 1

Vincent van Vliet

Met een heldere visie op dienstverlening is Vincent van Vliet een professional met ruim tien jaar ervaring, opgebouwd vanuit diverse rollen en functies (manager, projectleider en tegenwoordig consultant). Hij heeft een brede ervaring op het gebied van ontwikkelen, verbeteren en besturen van klantcontact en bedrijfsprocessen in diverse branches, waarbij zijn expertise zich de laatste jaren vooral op de sectoren Overheid en Zorg richt.

Afgelopen jaar heeft Vincent van Vliet een master in management consultancy cum laude afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn masterthesis ‘Klantrelatiebeheer in ziekenhuizen’ is een empirisch onderzoek naar kritieke succesfactoren van klantrelatiebeheer binnen het specialisme Orthopedie in de Nederlandse ziekenhuizen. Vincent van Vliet is naast functie als Business Consultant bij Progaia IT Solutions druk bezig om het concept klantrelatiebeheer in de zorg verder uit te diepen. Het doel is maatschappelijk belang en bijdrage te stimuleren rondom dit onderwerp omdat de sector Zorg in Nederland de nodige aandacht op dit vlak verdiend. Er is genoeg casuïstiek binnen de sector zorg waar dit concept op toegepast kan worden, met snel resultaat en zonder grote investeringen.

Naast zijn kennis over procesoptimalisatie (Business Proces Management en Business Intelligence) en organisatieontwikkeling is Vincent van Vliet actief ondernemer en initiatiefnemer van een aantal Internet gerelateerde projecten waarbij kennisdeling centraal staat.

Vincent van Vliet is in dienst van Progaia IT Solutions, een Nederlands bedrijf dat zich richt op strategische software integratie vraagstukken en IT infrastructuur. Zij leveren diensten zoals advies, project- en interim management met als doel de kwaliteit, service en kostenbeheersing bij organisaties, bedrijven en overheden te verbeteren.

Toon volledige bio
x
x