Twan Houben
Organisatie:
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.wardsteyntrendse

Aantal bijdragen: 8

Twan Houben

Zonder continuïteit geen winst en zonder winst geen continuïteit. Vanuit mijn continuïteitsgedachte help ik opdrachtgevers naar een meer duurzaam en toekomstbestendig bedrijf.

In een uitwisseling van gedachten met opdrachtgevers zorg ik dat iets groeit, meer resultaat boekt en winst maakt. Mijn kracht is dat ik dingen zie en samenbreng die anderen niet aan elkaar zouden knopen. Ik verdiep me zodanig in de materie zodat ik precies snap wat er gebeurt en wat er moet gebeuren om het te verbeteren. Continuïteit is hierin essentieel.

Als analyticus en visionair leg ik met plezier de puzzel van gegevens, analyses, onderzoeken, internationale trends en ontwikkelingen. Ik geloof in business en artificial intelligence en digitaal onderzoek. Ik graaf in big data en pas social listening toe om te begrijpen wat er speelt bij mensen en om het sentiment en de reputatie in kaart te brengen.

Vaak zie ik dingen eerder aankomen dan bedrijven zelf. Dat kan confronterend zijn. Maar de bedrijven die het met mij aandurfden zagen een toename in hun resultaten en omzet. Ik duik in de huidige situatie, bouw een strategie en help deze te effectueren. En ik help opdrachtgevers bij te blijven en zorg voor de juiste inzichten. Kom niet bij mij voor een mooi plaatje. Ik schets altijd een eerlijk en haalbaar beeld. En maak waar wat ik beloof. Integer, betrouwbaar en resultaatgericht.

Ik heb inmiddels vele en uiteenlopende bedrijven begeleid met concepten en strategieën. Voordat ik Wardsteyn Trends en Strategie oprichtte werkte ik tien jaar in strategische en algemene managementrollen voor het beursgenoteerde Wagon Plc. en GKN Plc. Ik heb meer dan vijfentwintig jaar ervaring in commerciële en operationele herstructureringen. Ik sta directies, managementteams, raden van commissarissen, financiers en andere belanghebbenden bij en adviseer over financiële, strategische en operationele ingrepen om bedrijfsresultaten te verbeteren.

Toon volledige bio
x
x