Ronald van Gigch
Organisatie:
Nieuwwerkers
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 9

Ronald van Gigch

NIEUWWERKERS

We betreden en nieuw tijdperk. Gedreven door de technische ontwikkeling en de financiele crisis, ontstaan vele nieuwe mogelijkheid. In deze ruimte is plek voor echte vrijheid. Vrijheid die bestaat zonder oordeel en haar basis vindt in een groei van bewustzijn.

Het is deze groei in bewustzijn die ons helpt om dit nieuwe tijdperk vorm de geven. Maar om de mogelijkheden en kansen uit te nutten, om echte vrijheid te krijgen, zullen we wel moeten durven los laten. En dat gaat nog wat aan ons vragen. Want de oude macht structuren ontlenen hun bestaan uit de angst van de massa. Zolang daar niet grote groepen mensen op staan en uit hun angst durven te stappen, zal de oude macht ook niet zomaar verdwijnen. Waarom ook. Hun macht geeft hun grote welvaart en iets dat je hebt geef je niet zomaar weg.

Maar de massa komt in beweging. Als je goed kijkt zie je links en rechts allemaal kleine initiatieven ontstaan. Kleine initiatieven die soms in korte tijd uitgroeien tot een mooi verhaal. Zij zijn de voorbode van wat mogelijk is. Want in de nieuwe wereld krijgen steeds meer mensen gelijke kansen en een gelijke toegang tot de faciliteiten om die kansen uit te nutten.

En daar wil Nieuwwerkers aan mee werken. Zij wil mensen begeleiden in hun bewustwording en groei in bewustzijn. Zij wil hun weer leren om echt vrij te zijn en in die vrijheid hun unieke potentie toe te voegen aan deze wereld.

De bijdrage van Nieuwwerkers aan managementsite is er dan ook op gericht om de bewustwording te bevorderen. Soms door te prikkelen en soms door hele concrete handvatten te geven voor persoonlijke groei.

Toon volledige bio
x
x