Ronald van der Molen
Organisatie:
Transformatio
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:

Aantal bijdragen: 5

Ronald van der Molen

Ronald van der Molen (1973) is werkzaam als organisatieadviseur en leiderschapscoach. Wat hem mateloos fascineert is wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. Vanuit zijn bedrijf Transformatio helpt hij leiders om teams en ecosystemen te creëren waar mensen floreren.

Daarnaast verzorgt hij inspiratie-sessies en workshops over thema's als organisch leiderschap, bevlogenheid, sociale innovatie, zelfsturende teams en gedragsverandering. Zijn boodschap? Mensen en organisaties gaan pas echt floreren als de verandering op organische wijze ontstaat en wordt geleid.

Tijdens trajecten en presentaties gebruikt hij lessen uit de natuur zodat leiders anders naar hun vak gaan kijken. Hij geniet ervan als eikels in bomen veranderen.

Ronald heeft een verfrissende en mensgerichte kijk op organiseren en leidinggeven. Hij combineert de beste inzichten uit de wetenschap en de praktijk om het verborgen potentieel in organisaties aan te boren. Opdrachtgevers roemen hem om zijn inspiratie, creativiteit, humor en scherpe analyses. Het resultaat? Meer bevlogenheid, productiviteit, ondernemerschap, creativiteit, klanttevredenheid en winst.

Hij is auteur van meerdere boeken, waaronder 'De kracht van organisch leiderschap’ (genomineerd voor Managementboek van het jaar 2019) en ’Metamorfose, groeien in je bestemming’. Daarnaast schrijft hij columns voor: Management Team, HR Praktijk, Management Impact en Managersonline.

Neem contact met hem op via: https://www.transformatio.nl

Toon volledige bio
x