Ronald van der Molen
Organisatie:
Transformatio
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:

Aantal bijdragen: 2

Ronald van der Molen

Ronald van der Molen (1973) is werkzaam als organisatieadviseur en leiderschapscoach. Wat hem mateloos fascineert is wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. Vanuit zijn bedrijf Transformatio leert hij leiders hoe ze teams en ecosystemen kunnen bouwen waar mensen floreren. Daarnaast verzorgt hij presentaties en workshops over thema's als organisch leiderschap, bevlogenheid, sociale innovatie, zelfsturing en gedragsverandering.

Zijn boodschap? Mensen en organisaties gaan pas echt floreren als de de verandering op organische wijze ontstaat en wordt geleid. Tijdens trajecten en presentaties gebruikt Ronald lessen uit de natuur zodat leiders en professionals anders naar hun vak gaan kijken. Hij geniet ervan als eikels in bomen veranderen.

Ronald heeft een verfrissende en mensgerichte kijk op organiseren en leidinggeven. Hij combineert de beste inzichten uit de wetenschap en de praktijk met als doel: het verborgen potentieel van werkend Nederland aanboren.

Opdrachtgevers roemen hem om zijn inspiratie, creativiteit, humor en scherpe analyses. Het resultaat? Meer bevlogenheid, productiviteit, ondernemerschap, creativiteit, klanttevredenheid en winst.

Hij is auteur van meerdere boeken waaronder 'De kracht van organisch leiderschap' (genomineerd voor Managementboek van het Jaar) en ‘Metamorfose, groeien in je bestemming‘. Daarnaast is hij vaste columnist bij: Management Team, HR Praktijk, Management Impact en Managersonline.nl.

Je kunt hem boeken via: https://www.transformatio.nl

Toon volledige bio
x
x