Organisatie:
Transformatio
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 1

Ronald van der Molen

Ronald van der Molen (1973) is werkzaam als organisatieadviseur en leiderschapscoach. Wat hem mateloos fascineert is wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. Vanuit zijn bedrijf Transformatio leert hij leidinggevenden hoe ze een klimaat kunnen creëren waardoor medewerkers gaan floreren.

Daarnaast verzorgt hij keynotes en workshops over: organisch leiderschap, bevlogenheid, sociale innovatie, zelfsturende teams en gedragsverandering. Tijdens trajecten en presentaties gebruikt hij lessen uit de natuur zodat leiders anders naar hun vak gaan kijken. Hij geniet ervan als eikels in bomen veranderen.

Ronald heeft een verfrissende en mensgerichte kijk op organiseren en leidinggeven. Hij combineert de beste inzichten uit de wetenschap en de praktijk om het verborgen potentieel in organisaties aan te boren. Opdrachtgevers roemen hem om zijn inspiratie, creativiteit, humor en scherpe analyses.

Hij is auteur van meerdere boeken, waaronder 'De kracht van organisch leiderschap’ (Management Impact, 2018) en ’Metamorfose, groeien in je bestemming’ (Ark Media, 2010). Daarnaast is hij vaste columnist bij: Management Team, HR Praktijk, Management Impact en Managersonline.

Neem contact met hem op via: https://www.transformatio.nl

Toon volledige bio
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of