Ron Henkes
Organisatie:
Ron Henkes, training en begeleiding
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 1

Ron Henkes

Sinds 1997 heb ik mijn werkzaamheden op het gebied van training, coaching en procesbegeleiding ondergebracht in mijn bureau, Ron Henkes, training en begeleiding, voorheen Argo, training en begeleiding.
Mijn ideaal is om mensen met zichzelf en met elkaar in gesprek te brengen. En dat ´met elkaar in gesprek blijven´ staat op gespannen voet met de enorme vaart en ontwikkelingen in het dagelijkse leven en in deze hectische wereld. De volgende vragen spreken mij aan: Hoe verhoud ik mij tot al die beweging? Wat is mijn standpunt? Hoe ga ik zo met de vaart der dingen om dat ik vanuit mijn eigen mogelijkheden mijn bijdrage kan leveren? En: Hoe blijven we in deze tijd zo met elkaar in contact dat we kunnen samen leven, samen werken en samen leren?
Mensen omschrijven mij als helder, duidelijk, integer, authentiek en betrokken. Humor zet ik graag in. Ik ga voor kwaliteit, zorgvuldigheid en ontwikkeling. Mijn kracht is vragen stellen, vanuit oprechte betrokkenheid. Vanuit die verbondenheid breng ik mensen bij hun eigenlijk zorg en behoefte, zodat ruimte onstaat voor nieuwe mogelijkheden. Met het inzetten van mijn kwaliteiten in mijn training en begeleiding, wil ik bijdragen aan een menselijke maatschappij waarin vrijheid, betrokkenheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid belangrijke waarden zijn.
In mijn aanpak maak ik gebruik van Dynamische Oordeelsvorming® en Biografisch Coachen.

Toon volledige bio
x
x