Organisatie:
TWST
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.twst.nl

Aantal bijdragen: 5

Rob ter Hedde

In ruim 23 jaar heeft Rob vele organisaties van binnen gezien. Organisaties uit diverse branches, van hele grote tot hele kleine, nationaal en internationaal opererend. Vanuit het perspectief als extern adviseur, intern adviseur en als lijnmanager. Wat hem steeds opvalt is dat organisaties een enorme hoeveelheid potentieel, verborgen in de vakbekwaamheid van de mensen, onbenut laten. En daar gaan zijn handen van jeuken. Ziehier Rob's voornaamste drijfveer: het omzetten van dit verborgen potentieel in klinkende prestaties.

De rode draad door Rob's professionele leven is het leren en presteren van mensen binnen organisaties en in de sport. Vanuit zijn gecombineerde opleidingskundige en bedrijfskundige achtergrond adviseert hij organisaties op welke wijze zij het beste uit hun mensen kunnen halen.

Klanten, collega's en vrienden typeren Rob als: expeditieleider, creatieve, sturende motivator, intuïtief, resultaatgericht, visionair, overziet het grotere geheel, kijkt 'anders' tegen zaken aan.

Rob deelt zijn visie en ideeën over zijn vak deel via twitter (@robterhedde). Van 2012 tot sept 2014 schreef hij zijn 2-maandelijkse blog op financieel-management.nl waar hij lid was van het vaste blogteam.

Toon volledige bio
x
x