Rob Bertels
Organisatie:
Holland Consulting Group
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
management.hbp.net

Aantal bijdragen: 4

Rob Bertels

Rob Bertels is sinds 2001 vennoot van Holland Consulting Group.

Na afronding van zijn studie Bedrijfsrecht aan de Rijksuniversiteit Leiden is hij een aantal jaren als intern organisatie-adviseur werkzaam geweest op het ministerie van Defensie, alwaar hij tal van organisatie-ontwikkelingen heeft begeleid.

Vanaf 1989 is hij als extern organisatie-adviseur verbonden aan Holland Consulting Group en als zodanig betrokken bij de begeleiding van strategie- en organisatieveranderingen in uiteenlopende organisaties. In de afgelopen jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan in de ondersteuning van cultuurverandering, teamontwikkeling en kwaliteits- en klantgerichtheidsprogramma's, gericht op een zichtbare en continue resultaatverbetering op met name afdelings- en teamniveau.

Sedert 2000 is hij binnen HCG verantwoordelijk voor Holland Development Center, het onderdeel van HCG dat zich richt op de potentieelbeoordeling en -ontwikkeling binnen organisaties. Zijn expertise is inmiddels gelegen in de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het resultaatgericht coachen op organisatie -, team - en individueel niveau. In dit kader is hij intensief betrokken bij de persoonlijke begeleiding van leidinggevenden en de ontwikkeling van hun persoonlijke effectiviteit. In de loop der jaren heeft hij reeds diverse malen over zijn ervaringen gepubliceerd.

Toon volledige bio
x
x