Rity van der Avoort
Organisatie:
Profcoaches
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.cinop.nl

Aantal bijdragen: 1

Rity van der Avoort

Na de middelbare school is Rity van der Avoort ( 1953) opgeleid tot leraar pedagogiek en handvaardigheid in het LBO/ MBO/HBO onderwijs. Ze heeft daarna parttime de post- HBO opleiding Organisatie, Beleid en Management gedaan en werkte eerst als leraar en daarna als jongerenwerker in Amsterdam Slotervaart. Bij Matrix Partners BV heeft zij als projectleider grote projecten in opdracht van de Gemeente Amsterdam uitgevoerd. Als trainer richtte ze zich op onderwerpen als onderhandelen, vergadertechnieken, projectmatig werken en conflicthantering.
Als adviseur en trainer van ondernemingsraden bij Bureau Zuidema BV heeft ze trajecten begeleid op het gebied van fusies, reorganisaties, outsourcing, invoering competentiemanagement en HR projecten.
Bij CINOP Advies BV is ze actief geweest als Organisatie Adviseur en management Coach en heeft zich beziggehouden met verandertrajecten in organisaties en in gedrag van mensen. Ze is op dit moment Associate Partner. Ze is ontwerper van de Verander Game en HR Scan. Ze is Associate Coach en aangesloten bij de NOBCO. Daarnaast is ze gecertificeerd Trainer Structogram.
Haar belangstelling ligt op het terrein van Brein, Veranderprocessen en Filosofie.
Vanaf 2011 heeft Rity van der Avoort een eigen bedrijf onder de naam Profcoaches.

Opdrachtgevers waarvoor Rity werkte zijn: Rijkswaterstaat, Randstad uitzendbureau, Achmea, Rabobank Den Haag, Rabobank Rijn en Vallei, Rabobank Nijmegen, DHL, Adam Mode, Interpolis, ABN Amro, KNCVtbc, Ziekenhuis Amstelveen, Hema, Innovamgroep, Linde college, Hoornbeeck College, Drenthe College, Nimeto Vakschool, Arcus College, Rijn en IJssel College, Graafschap College, Van Lodenstein College, ROC Midden Nederland en ROC van Twente .

Toon volledige bio
x