Rijk BC.jpg
Organisatie:
Rijk Binnekamp Training & Coaching
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.rijkbinnekamptra

Aantal bijdragen: 54

Rijk Binnekamp

Rijk Binnekamp (1957) is eigenaar van Rijk Binnekamp Training & Coaching. Hij is een ervaren personal- en teamcoach, trainer, management- en organisatieadviseur met een bijzondere belangstelling voor de menskant van organisaties. In de door hem uitgevoerde werkzaamheden heeft vertrouwen zijn bijzondere aandacht. Zijn motto: met vertrouwen kan alles, zonder vertrouwen kan niets.

Geloof in mensen en de overtuiging dat we het samen nog veel beter kunnen doen is mijn drijfveer. Mensen terug brengen naar hun verlangen is mijn missie als (personal) coach. En om dat verlangen te volgen is soms ronduit moed nodig. Soms kan of durft iemand dat niet en ziet door angst en onzekerheid alleen beperkingen. Samen zoeken we naar mogelijkheden.

Naast personal coach heb ik meer dan 10 jaar ervaring als teamcoach en -trainer. Teams functioneren niet vanzelfsprekend optimaal. Mijn uitgangspunt is dat menselijk kapitaal het hoogste goed van iedere organisatie is. Er is niemand die tegen de stroom in wil zwemmen. Toch gebeurt dat soms binnen organisaties. Een nieuwe organisatiestructuur of een nieuwe missie is snel ontworpen, maar hoe krijg je je mensen zover dat ze er volledig en gepassioneerd voor gaan. Voor de nieuwe organisatie, voor de nieuwe structuur, voor de nieuwe werkwijze, voor de nieuwe… vul maar in. Vertrouwen is hierin de belangrijkste factor voor succes. Vertrouwen in de leiding, vertrouwen naar collega’s binnen team of afdeling en niet te vergeten vertrouwen in jezelf.

Voor meer informatie zie: www.rijkbinnekamptrainingcoaching.com

Toon volledige bio
painful-truths-a-17

De Cruciale Dialoog

Hoe omgaan met nieuwe ideeën. De dialoog of 'kleiduiven schieten' met afknalzinnen?

x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of