Organisatie:
Rijk Binnekamp Training & Coaching
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
rijkbinnekamptrainin

Aantal bijdragen: 63

Rijk Binnekamp

Trainer, (personal)coach, teambuilder en eigenaar Rijk Binnekamp Training & Coaching. Ik ondersteun teams, leidinggevenden en medewerkers om te groeien.

Teams functioneren niet vanzelfsprekend optimaal. Een nieuwe organisatiestructuur of een nieuwe missie is snel ontworpen, maar hoe krijg je je mensen zover dat ze er volledig en gepassioneerd voor gaan. Voor de nieuwe organisatie, voor de nieuwe structuur, voor de nieuwe werkwijze, voor de nieuwe… vul maar in. Vertrouwen is hierin de belangrijkste factor voor succes. Vertrouwen in de leiding, vertrouwen naar collega’s binnen team of afdeling en niet te vergeten vertrouwen in jezelf.

Achtergrond
Ik ben 35 jaar werkzaam geweest als militair binnen de Koninklijke Landmacht. Na verschillende leidinggevende HR-functies de laatste 8 jaar van mijn loopbaan als trainer / coach binnen het Army Centre of Excellence for Leadership and Ethics. Per 1 augustus 2014 ben ik met functioneel leeftijdsontslag, veteraan en majoor b.d.

Toon volledige bio

Leiderschap per decreet

Voor de narcist gaat het om roem, voor de psychopaat om winnen. Voor een leider met gezag gaat het om invloed en inspiratie.

x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of