Petrosjan Damen
Organisatie:
Sintering, One Million Snowflakes, Nyenrode & Powered by Meaning
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.sintering.nl

Aantal bijdragen: 5

Petrosjan Damen

Als organisatieadviseur, promotieonderzoeker en als 'snowflake' richt ik me op het vrijmaken van potentieel over drie soorten grenzen:

1. Organisatiegrenzen, zowel binnen als tussen organisaties;
2. Grenzen die worden gesteld door middel van zogenaamde formele controlemechanismen, zoals wet- & regelgeving en contracten, en;
3. Grenzen tussen de 'profit' en 'not-for-profit' wereld.

Op het eerste type grenzen, die van organisaties, richt ik me al >14 jaar als organisatieadviseur. Ik help mijn klanten, managers en bestuurders uit zowel de private- als (semi)publieke sector, bij het benutten van het volle potentieel over de grenzen van afdelingen en organisaties. Zo is een van mijn specialiteiten het bepalen en implementeren van de optimale sourcingsvormen (zelf doen, uitbesteden of in samenwerkingsrelaties organiseren) van ondersteunende processen zoals HR, Finance, Facilities en Legal. Een belangrijk ander aandachtsgebied is het helpen ontwikkelen van zowel individuen als groepen.

Het tweede type grenzen, in essentie mentale grenzen, is het onderwerp van mijn promotieonderzoek. Het derde type, grenzen tussen het bedrijfsleven en de wereld van de (in oude termen) 'goede doelen' en sociaal ondernemingen, overbrug ik met mijn mede 'snowflakes' van het One Million Snowflakes initiatief (zie www.onemillionsnowflakes.org voor meer toelichting).

Concreet ligt mijn specialisatie op het gebied van:
- Het bepalen en implementeren van de optimale inrichting van ondersteunende diensten;
- Begeleiden van individuen en groepen in hun persoonlijke ontwikkeling;
- Het toepassen en naleven van wet- & regelgeving.

Ik help mijn klanten vanuit verschillende rollen om hun doelstellingen te realiseren. Dit kan zijn in de rol van expert, coach/begeleider of als projectleider. Zie www.sintering.nl voor meer informatie over mij en voor enkele voorbeelden van opdrachten die ik eerder heb gedaan.

Toon volledige bio
x
x