Petrosjan Damen
Organisatie:
Sintering, Co-operations & One Million Snowflakes
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.sintering.nl

Aantal bijdragen: 5

Petrosjan Damen

Als organisatieadviseur, promotieonderzoeker en als 'snowflake' richt ik me op het vrijmaken van potentieel over drie soorten grenzen:

1. Organisatiegrenzen, zowel binnen als tussen organisaties;
2. Grenzen die worden gesteld door middel van zogenaamde formele controlemechanismen, zoals wet- & regelgeving en contracten, en;
3. Grenzen tussen de 'profit' en 'not-for-profit' wereld.

Op het eerste type grenzen, die van organisaties, richt ik me al > 19 jaar als organisatieadviseur. Ik help mijn klanten, managers en bestuurders uit zowel de private- als (semi)publieke sector, bij het benutten van het volle potentieel over de grenzen van afdelingen en organisaties. Zo is een van mijn specialiteiten het bepalen en implementeren van de optimale sourcingsvormen (zelf doen, uitbesteden of in samenwerkingsrelaties organiseren) van ondersteunende processen zoals HR, Finance, Facilities en Legal. Daarnaast ben ik een van de initiatiefnemers van Co-operations, een peer-to-peer bemiddelingscollectief van ervaren zelfstandig professionals. Het doel van ons collectief is om elkaar aan het werk te helpen en te houden.

Het tweede type grenzen, in essentie mentale grenzen, is het onderwerp van mijn promotieonderzoek dat ik eind 2017 heb afgerond.

Het derde type, grenzen tussen het bedrijfsleven en de wereld van de (in oude termen) 'goede doelen' en sociaal ondernemingen, overbrug ik met mijn mede 'snowflakes' van het One Million Snowflakes initiatief (zie www.onemillionsnowflakes.org voor meer toelichting).

Ik help mijn klanten vanuit verschillende rollen om hun doelstellingen te realiseren. Dit kan zijn in de rol van expert, coach/begeleider of als projectleider. Zie www.sintering.nl voor meer informatie over mij en voor enkele voorbeelden van opdrachten die ik eerder heb gedaan.

Toon volledige bio
x
x