Paul Kersbergen
Organisatie:
eBooster
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 4

Paul Kersbergen

Ik help ondernemers hun (online) marketingdoelstellingen te realiseren EN te ontdekken. Zonder vooraf tools uit te sluiten en toch vooral te blijven kijken naar de rol van "online" in de gehele marketingstrategie.

--> Via eBooster werk ik via wereldberoemde reclamebureau's voor Fortune-500 organisaties maar ook voor de bioscoop op de hoek.

--> De kracht van eBooster ligt in het niet-uitsluiten van offline Tools omdat ik geloof dat traditionele en digitale marketing elkaar aan zouden moeten vullen.

--> Online Marketing kan soms een Jungle zijn! Ik geef je graag een kompas waarmee je de weg weer kunt vinden en indien nodig zelf aan de slag gaat

Na een gedegen analyse en het vaststellen van doelen/problemen en kaders ga ik zorgvuldig en analytisch een seo-ontwikkelingstraject in, waarbij ik ook andere marketing-tools kan aanwenden om de gestelde doelen te behalen. Ik doe SEO voor diverse bedrijven zoals American Express, American Express Business Cards zijn ideaal om zakelijke uitgaven efficiënt te regelenen en Membership RewardsAir miles te sparen.

Toon volledige bio
x
x