Nadia van der Vlies
Organisatie:
NONONS
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 1

Nadia van der Vlies

Samen met Anne de Jong run ik NONONS een bedrijf gespecialiseerd in coachopleidingen, trainingen coachend leidinggeven en coaching.

We bieden vier praktische opleidingen en trainingen voor iedereen die wil leren coachen of zijn coachende vaardigheden wil verbeteren. De Coach Intensive, Coach Expert, Coach Intern zijn geaccrediteerde coachopleidingen voor beginnende en ervaren coaches. De training Coachend Leidinggeven geeft managers handvatten en tools hoe ze effectief leidinggeven en meer kunnen halen uit de ontwikkeling van hun medewerkers. In juni 2018 verscheen mijn eerste boek No-nonsense leidinggeven als aanvulling op de training en als handboek en naslagwerk voor managers die zichzelf willen verbeteren.

Naast onze open opleidingen en trainingen bieden we ook incompany trajecten aan. Afgestemd op de wensen van het bedrijf ontwikkelen we een programma dat aansluit bij de cultuur, de ambitie en de leerbehoefte van de klant. We beschikken over een groot netwerk van coaches en trainers en werken voor bedrijven als CBRE, Young Capital, Linda Magazine, Boomerang en BCG. Van leiderschapsprogramma's tot trainingen voor interne coaches, van teamcoaching tot persoonlijke coaching.

Na ruim vijftien jaar marketing manager geweest te zijn bij verschillende bedrijven en non-profit organisaties, besloot ik het roer om te gooien en me helemaal te richten op het coachen en trainen. Ik heb speciale interesse in communicatie, beïnvloeden en leidinggeven.

Toon volledige bio
x
x