Michel Kolman
Organisatie:
DG&K | Leiders en Managers
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.degrootkolman.nl

Aantal bijdragen: 6

Michel Kolman

Zowel vanuit mijn opleiding als werkervaring ben ik gewend om verschillende disciplines te combineren en te laten samenwerken. Ik probeer dit te doen door ze elkaar te laten inspireren en elkaars inzichten en talenten te gebruiken. Integreren en differentiëren gaan hand in hand. Ik heb specifieke ervaring opgebouwd in het managen van verandertrajecten en het helpen ontwikkelen van mensen en teams.

Vanuit een duidelijke visie draag ik graag bij aan de ontwikkeling van organisaties en de mensen in die organisaties. In een klantgerichte organisatie wordt alleen maximale klantwaarde geleverd als bedrijfsprocessen en de talenten van medewerkers optimaal op elkaar zijn afgestemd. Dit vraagt inzicht in de fit van medewerkers met de organisatie. Waarom werken ze bij de organisatie, wat drijft hen, wat zijn hun behoeften en hun doelen en wat zijn hun talenten? Ik ben continu op zoek naar de balans tussen team en individu om vanuit een inspirerende voortrekkersrol de gewenste verandering zo optimaal mogelijk te realiseren.

Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers, directie en management elkaar kunnen versterken als er gewerkt wordt vanuit een duidelijke identiteit die richtinggevend is. Vanuit die identiteit worden gezamenlijke doelen geformuleerd en worden principes gecreëerd die vanuit inzicht invulling geven aan datgene dat medewerkers, directie en management ‘willen zijn’. Daarin ligt ook de basis voor een goede beheersing van de organisatie.

Toon volledige bio
x
x