Michael Pullens
Organisatie:
[email protected]
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
management.hbp.net

Aantal bijdragen: 2

Michael Pullens

[email protected] is opgericht door Michael Pullens. Hij heeft sinds 1988 ervaring als strategische management consultant, interim manager, ondernemer en investeerder.

Hij werkte met AT Kearney Inc, Management consultants, VODW Marketing consultants en Strategic Development Group, Management consultants aan groei- en waarde-ontwikkeling van bedrijven. Hij werkte voor alle soorten en maten van ondernemingen en met alle niveaus. Soms met kortstondige en geheel persoonlijke inzet gericht op een nieuw business concept of alliantie-vorming, maar vaak als managing consultant/director van teams van specialisten. Vanuit deze ervaring en vooral ook vanuit ervaring bij opdrachtgevers met veel andere (vermaarde) consultancies weet hij wat wel en niet werkt. Hij kijkt kritisch naar zijn eigen inzet en van andere consultancies bij zijn opdrachtgevers. Daarnaast was en is hij als investeerder (en oprichter) van enkele ventures en bedrijven actief. Altijd samen met andere Investeerders en Ondernemers. De combinatie van deze achtergrond maakt hem tot uitstekende partner om samen met Investeerders op te trekken (your managing director @work !) en @work te zijn samen met Ondernemers & Ondernemingen. Waar zinvol betrekt Michael associates @work uit zijn uitgebreide netwerk onder zijn verantwoordelijkheid. Dit maakt hem tot een onafhankelijke en resultaatgerichte partner. Denken, doen en mouwen opstropen karakteriseren zijn persoonlijkheid.

Michael Pullens studeerde aan Nijenrode (BBA), Emory (Goizueta) Business School (MBA), Vrije Universiteit Amsterdam (MMC) en Harvard Business School (alliance management en board effectiveness program).

Toon volledige bio
x
x