Menno Beker
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 2

Menno Beker

Tot 1 juli 2010 was ik DGA en Directeur van de Creaal groep. Onder de Creaal Groep vallen een aantal bedrijven waaronder i-design BV, Beeq BV en Sporty Chain BV. Daarnaast zijn er in de loop der jaren verschillende deelnames geweest in o.a. iSee iKnow BV, Vidi-o BV en Eye-Wear Europe BV.

Bij de verkoop van de Creaal groep heb ik Eye-wear Europe BV overgenomen. Eye-wear Europe BV is samen met Eye-Wear actief in de optiek markt en is sinds 2009 online marktleider in de BENELUX. Deze ondernemingen run ik samen met de jonge en gedreven ondernemer Bernd Damme. Met Eye-wear zijn we genomineerd voor verschillende prijzen zoals de Thuiswinkel award, de Loey Award en Sprout.

Ik ben actief in verschillende netwerken zoals Jong Management en VNO-NCW. Ik geef regelmatig lezingen en als gastdocent ben ik verbonden aan verschillende hogescholen en universiteiten. Als politiek adviseur ben ik betrokken bij enkele politieke partijen. In deze rol geef ik vooral mijn feedback op nieuwe media en maak ik deel uit van een denktank. In augustus 2010 verscheen het boek ‘Raak’, dat ik samen met 'Rudie Jansman & Kornelis Wetsema' van Overcom heb geschreven. Van 2005 tot heden heb ik vele artikelen over verschillende ICT thema’s geschreven voor onder andere de Ondernemer, de zakelijke bijlage en online portal van Wegener.

Toon volledige bio
x
x