Marjan Haselhoff
Organisatie:
TOMO
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.tomo.nl

Aantal bijdragen: 84

Marjan Haselhoff

Ik ben expert in het begeleiden van hoger management dat een bevlogen topteam wil creëren door coachend leidinggeven.

Graag wil ik je een cadeautje aanbieden. Mijn GRATIS eBook: 3 essentiële manieren om een bevlogen team te creëren. Deze is te downloaden via mijn websitelink naast mijn profielfoto. Tevens ontvang je dan als bonus elke maand mijn gratis inspiratie om effectiever te worden als leider. Uitschrijven kan elk moment.

Verder ben ik auteur van het succesvolle boek 'De moed om te vertrouwen', leidinggeven is controle houden door los te laten. Het boek gaat over het creëren van bevlogen organisaties door autonome teams te realiseren, gebruik makend van coachend leidinggeven volgens het 6 V model. Dit bereiken valt of staat met zelfkennis over je eigen functioneren als leider.

Over mijzelf:
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in verschillende leidinggevende marketingfuncties bij multinationals kwam ik er achter dat mijn wezenlijke interesse en passie ligt bij het ontwikkelen van mensen. Vandaar de oprichting in 2009 van mijn eigen bedrijf BuroKracht. Ik heb een soort tweede natuur ontwikkeld om bij mensen het potentieel te zien en van daaruit met ze te werken en inspireren. Dit doe ik op een persoonlijke, warme en positief confronterende manier.

Toon volledige bio

Klant op nummer 1?

En je medewerkers dan? Dé tip: geef ze de nodige aandacht! Echter altijd hetzelfde excuus 'Druk, druk, druk'. Wat een onzin.

x
x