Organisatie:
BuroKracht
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.burokracht.nl

Aantal bijdragen: 76

Marjan Haselhoff

Ik ben expert in het begeleiden van leidinggevenden die een zelfverantwoordelijk topteam willen creëren dmv coachend leidinggeven en vanuit ontspanning.

Graag wil ik je een cadeautje aanbieden. Mijn GRATIS eBook: 7 geheimen van ontspannen en succesvol leidinggeven. Deze is te downloaden via mijn websitelink naast mijn profielfoto. Tevens ontvang je dan elke maand mijn gratis oefeningen om effectiever te worden als leidinggevende. Uitschrijven kan elk moment.

Verder ben ik auteur van het succesvolle boek 'Hoe krijgen ze me zo gek?' Over het aanpakken van frustraties, ineffectief gedrag en andere werkdilemma's. Maak leidinggeven leuk en succesvol!

Graag bied ik je ook nog het volgende aan; een gratis telefonische strategiesessie '3 strategieën om met minder moeite en tijd meer uit je team te halen'. Via mijn website kun je me hierover mailen.

Over mijzelf:
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in verschillende leidinggevende marketingfuncties bij multinationals kwam ik er achter dat mijn wezenlijke interesse en passie ligt bij het ontwikkelen van mensen. Vandaar de oprichting in 2009 van mijn eigen bedrijf BuroKracht. Ik heb een soort tweede natuur ontwikkeld om bij mensen het potentieel te zien en van daaruit met ze te werken en inspireren. Dit doe ik op een persoonlijke, warme en positief confronterende manier.

Toon volledige bio
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of