Organisatie:
Auteur, Spreker, Coach, Trainer en Accounting Adviseur
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.accounting-archi

Aantal bijdragen: 3

Marinda van Harskamp

Marinda beschikt over de unieke combinatie van internationale werkervaring, genoten opleidingen en verkregen inzichten in het financiële vakgebied én het coaching- en trainers vak. Ze is international werkzaam als Accounting professional en gediplomeerd trainer en coach op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Marinda werkt hierbij vooral met NLP en de Myers Briggs Type Indicator (MBTI®). Ook denkt en werkt ze mee bij het transformeren van de financiële functie en ze ondersteunt personen en teams tijdens het project of veranderingstraject met coaching en training. Hierdoor wordt de persoonlijke- en teamontwikkeling dieper verankerd, hetgeen de kans op succes en tevredenheid significant verhoogt.

Het is haar missie om mensen te prikkelen en te inspireren om het vakgebied van boekhouden en controlling en andere gebruikelijke en alledaagse thema’s eens vanuit een ander perspectief te bekijken en te ervaren. Ze brengt hiermee een beweging op gang met als ultieme doel de ontwikkeling van de rol, positie en imago van boekhouden en de financiële functie en het verhogen van persoonlijke vaardigheden en effectiviteit van personen en teams.

Marinda spreekt met energie en passie over de genoemde onderwerpen. Tijdens haar lezingen en presentaties neemt ze je mee in haar wereld en visie, waarbij ze je haar vakgebieden vanuit een een verrassende en uitdagende positie uitlegt. In 2016 is haar eerste boek verschenen: Accounting Architecture Model. In het boek beschrijft ze vanuit verschillende perspectieven over het onderwerpen en inrichten van de boekhouding. Een verrassend perspectief is de benadering van het boekhouden vanuit de menskant, het perspectief waarbij Marinda op haar best is. Tijdens haar presentaties, combineert Marinda haar diversiteit in werkervaring, opleiding en inzichten op dusdanige wijze dat ze er iedere keer in slaagt om haar publiek te boeien en te verrassen.

Accounting Architecture Model: ISBN 978-90-484-4038-2

Toon volledige bio
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of