Organisatie:
Auteur, Spreker, Coach, Trainer en Accounting Adviseur
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.tsvh.nl/coaching

Aantal bijdragen: 3

Marinda van Harskamp

Marinda werkt international vanuit haar eigen bedrijf TSvH als adviseur, trainer en ICF gediplomeerd coach (ACC) op het gebied van organisatie- persoonlijke- en teamontwikkeling. Marinda werkt hierbij vooral met NLP en de Myers Briggs Type Indicator (MBTI®). Ook begeleidt ze automatiseringstrajecten en ondersteunt ze personen en teams tijdens deze veranderingstrajecten met coaching en training. Hierdoor wordt de persoonlijke- en teamontwikkeling dieper verankerd, hetgeen de kans op succes en tevredenheid significant verhoogt.

Het is Marinda's misie om mensen en organisaties te inspireren en te begeleiden om kennis en begrip te krijgen van de eigen competenties, op een verantwoordelijke manier te behouden wat goed is, actief te ontdekken wat er nog meer is en betekenis te geven door te worden wie ze zijn.

Marinda spreekt met energie en passie over de genoemde onderwerpen. Tijdens haar lezingen en presentaties neemt ze je mee in haar wereld en visie, waarbij ze je haar vakgebieden vanuit een een verrassende en uitdagende positie uitlegt. In 2016 is haar eerste boek verschenen: Accounting Architecture Model. In het boek beschrijft ze vanuit verschillende perspectieven over het onderwerpen en inrichten van het datavoorzieningsproces. Een verrassend perspectief is haar benadering vanuit de menskant, het perspectief waarbij Marinda op haar best is. Tijdens haar presentaties, combineert Marinda haar diversiteit in werkervaring, opleiding en inzichten op dusdanige wijze dat ze er iedere keer in slaagt om haar publiek te boeien en te verrassen.

Accounting Architecture Model: ISBN 978-90-484-4038-2

Toon volledige bio
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of