Mariken van de Loo
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.leauz.nl

Aantal bijdragen: 6

Mariken van de Loo

Met krachtige interventies help ik organisaties om de toegevoegde waarde van hun medewerkers te verzilveren. Door medewerkers persoonlijk ondernemers te maken groeit de zelfsturing en wordt de organisatie pro-actiever.

>> Wil jouw organisatie geen speelballen, maar sterspelers?
>> Wil jouw organisaties dat professionals hun toegevoegde waarde verzilveren, waardoor ze goud zijn voor de organisatie?
>> Wil jouw organisatie ondernemerschap, autonomie en resultaatgerichtheid laten zegenvieren?

Organisaties veranderen in rap tempo, voornamelijk omdat de omgeving daaromheen nog sneller verandert. Dit heeft impact op de manier waarop organisaties zijn georganiseerd, maar ook zeker hoe mensen daarin samenwerken en tot hun recht komen.

Zoals de maatschappij een verzorgingsstaat was, waren organisaties vroeger ook een baken van veiligheid. Tijden veranderen. De maatschappij schuift steeds meer op naar een participatiesamenleving en ook in organisaties houden je handje niet meer vast. Organisaties werken graag met professionals die weten wat ze willen, weten wat ze te bieden hebben en weten waar ze op willen ontwikkelen, maar wel wat binnen de context van de groei van de organisaties past.

Eigenlijk betekent het gewoon een stuk intern ondernemerschap aanboren binnen de context van een organisatie. Ik noem dat Persoonlijk Ondernemerschap.

Ik begeleid organisaties, teams, leidinggevenden en professionals in hun zoektocht dit ondernemerschap vorm te geven. Naast bewustwording van de sense of urgentie, geef ik ze ook een concreet handvat volgens welke stappen je dit ondernemerschap kunt begeleiden dan wel zelf doorlopen: het Zelfsturingskompas©

Ervaren is beter dan er over praten:
===========================
Download mijn e-book “In 3 stappen jouw toegevoegde waarde verzilveren” gratis: http://www.leauz.nl/e-book/
Of bezoek mijn blog: http://www.leauz.nl/blog/
Liever elkaar ontmoeten? Bel (kantoor) 0418-841308 of (mobiel) 06-57332877

Toon volledige bio
x
x