Marianne Eussen
Organisatie:
PALET coaching | advies | interimmanagement
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.paletonline.nl

Aantal bijdragen: 1

Marianne Eussen

PALET coaching | advies | interimmanagement is gespecialiseerd in de zorgsector, onderwijs en gemeentelijke overheid.

Het is mijn overtuiging dat de ambities van een organisatie pas gerealiseerd worden wanneer dit leidt tot concrete veranderingen in het handelen van de medewerkers. Daarbij richt ik mij als managementcoach op de top van de organisatie.
Hoe ben je als manager in staat om medewerkers tot hun recht te laten komen? Waar loop je zelf tegen aan? Welke vastgeroeste patronen belemmeren je in je werk? Wat zou je eigenlijk morgen anders willen doen?

Het is mijn ambitie om, net als een beeldhouwer uit de steen, uit mensen te halen wat er inzit. Het beste in ze te voorschijn te halen. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg als manager, adviseur, toezichthouder en coach. Behalve het begeleiden van verandertrajecten en complexe samenwerkingsvraagstukken, richt ik mij op persoonlijke ontwikkeling van managers.

De éne keer is dat een traject gericht op het team met jouw rol als leidinggevende daarin. De andere keer zijn het persoonlijke gesprekken in individuele coaching.
Ben je eindverantwoordelijk? Dan is executive coaching iets voor jou.
Meestal werk ik met een combinatie van online training en persoonlijke begeleiding. Omdat we zo een uniek traject kunnen bouwen voor de beste resultaten.

Toon volledige bio
x
x