Marco de Witte
Organisatie:
HGRV
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
hgrv.nl

Aantal bijdragen: 2

Marco de Witte

Marco de Witte (1959) raakte tijdens een succesvolle academische carrière gefascineerd door het verbinden van theorie en praktijk. Hij richtte zich steeds meer op advieswerk, startte in 2003 zijn eigen adviespraktijk en sloot zich aan bij hgrv.

Als geen ander vertaalt Marco op een heldere manier wetenschappelijke inzichten uit de strategie en verandermanagement literatuur naar waardevolle eye-openers voor managers. Hij helpt hen bij de ontwikkeling en implementatie van veranderplannen. Zijn kracht ligt in het enthousiast en inspirerend begeleiden van managers en managementteams. Door hen vanuit zijn kennisachtergrond te bevragen ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Marco combineert kritische reflectie met een ondersteunende houding. Zo weet hij knelpunten te benoemen, barrières te slechten en gezamenlijk resultaten te bereiken. Voor zijn opdrachtgevers, veelal opererend op directieniveau, verzorgt hij strategische conferenties, workshops, management development-programma’s en voordrachten.

Marco is tevens als universitair docent verbonden aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam en is als (kern)docent actief in commercieel (post)doctoraal onderwijs. Hij werkt(e) onder meer voor de Academie voor Management, TSM Business School, TNT Post, Gemeente Oosterhout, Provincie Noord-Holland, Heijmans, Strukton, Hurks, Stichting Trajectum Novum, Van Nieuwpoort Groep, Rijksgebouwendienst en Delta Energy.

Toon volledige bio
x
x