Organisatie:
LEADS2opportunities
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.mc2im.nl

Aantal bijdragen: 4

Marco Cupido

Oprichter LEADS2opportunities | Lead Management Consultant | Management Consultant | Interim Manager

Na ruim 12 jaar in verschillende (algemene en commerciële) directie- en managementfunctie werkzaam te zijn bij B2B-organisaties (ICT en zakelijke dienstverlening), ben ik in 2008 gestart als zelfstandige. Als Management Consultant en Interim Manager heb ik mij gericht op het leiden en begeleiden van veranderingstrajecten binnen B2B-organisaties.

Gedurende mijn laatste interimrol, Algemeen Directeur bij een softwarebedrijf, heb ik ervaring opgedaan met het opzetten en ten uitvoer brengen van een Inbound Marketing & Sales strategie en met de selectie van een Marketing Automation platform.

Naar aanleiding hiervan heb ik besloten om in januari 2014 te starten met LEADS2opportunities.

LEADS2opportunities ondersteunt (B2B) organisatie met het opzetten én ten uitvoer brengen van een Inbound Sales & Marketing strategie. Hiermee kan succesvol worden ingespeeld op het radicaal gewijzigde oriëntatie- en besluitvormingsproces bij (potentiële) klanten. Met behulp van een gestructureerde Lead Generatie en Lead Nurturing aanpak zijn organisaties in staat om méér marketing-leads te genereren en deze succesvoller te converteren naar sales-opportunities. Substantieel méér sales-ready leads tegen structureel lagere kosten!

Toon volledige bio
x
x