Leon Romeyn
Organisatie:
RomeynTraining
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.romeyntraining.c

Aantal bijdragen: 3

Leon Romeyn

Met mijn bedrijf RomeynTraining bied ik ondernemers in het midden- en kleinbedrijf ondersteuning bij het verbeteren van hun persoonlijke en bedrijfsresultaten. Dit doen mijn partners en ik door individuele en groepstrainingen aan te bieden waarbij het accent ligt op anders gedragen en anders communiceren. Maar dan anders!
De expertise van de trainers van RomeynTraining staat daarbij garant voor blijvend ander resultaat.

Onze trainingen en workshops zijn natuurlijk resultaatgericht, maar ze zijn ook anders dan anders. Wat wij erg belangrijk vinden voor onze deelnemers is dat zij daadwerkelijk ervaren hoe het anders kan. Dit betekent echt aan de slag en zien, horen en voelen wat verandering is. Wat het voor jou kan betekenen. Welk verschil het voor jou kan maken.

Dit kan tot stand komen door het andere trainingsprogramma dat wij aanbieden, maar het begint vaak al bij de andere locatie die wij kiezen. Of bij onze andere manier van presenteren.

Onze trainers zijn mensgericht en mateloos geboeid door het gedrag van mensen en wat hen beweegt om te doen wat ze doen.

De expertise van onze trainers, opgedaan in bedrijfsleven en non-profit, staat garant voor de kwaliteit van onze trainingen en voor blijvend resultaat.
Onze pragmatische werkwijze, onze hands-on mentaliteit en ons netwerk van deskundigen dragen bij aan snel en gedegen resultaat. Strategisch én operationeel.

Voordat ik mijn expertise als zelfstandig ondernemer ging aanbieden, werkte ik jarenlang voor bedrijven, instellingen en lokale overheden. Onder meer als hoofd afdeling communicatie, manager pr en sponsoring, woordvoerder en bestuursvoorlichter. In deze en andere functies - en natuurlijk ook als ondernemer - deed ik een schat aan ervaring en kennis op. Hiermee zet ik nu met veel plezier en passie ondernemers op het spoor om effectief en winstgevend door de crisis heen te komen. Ook iets voor jou?

Bel mij dan op 06 53 789 452. Of stuur een e-mail naar [email protected]

Toon volledige bio
x
x