Organisatie:
Crystal River
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.watbezieltons.nu

Aantal bijdragen: 21

Lenette Schuijt

Lenette Schuijt (1959) is organisatiekundige en werkt ruim twintig jaar als organisatieadviseur, leiderschapstrainer en coach.

Sinds 1991 is ze directeur van Crystal River Consultancy, bureau voor management training en coaching in Amersfoort. Ze werkt zowel met multinationale ondernemingen als met maatschappelijke organisaties op het gebied van leiderschap, inspiratie en zingeving, en het ontwikkelen van persoonlijke en bedrijfsvisies. Ze voert langer lopende leiderschapprogramma’s uit, o.a. voor de Rijksoverheid en is als kerndocent verbonden aan de masteropleiding Educational Management (NSO) aan de UvA.
Daarnaast biedt ze executive coaching aan en programma’s rond bezinning en bezieling. Zo begeleidt ze individuele retraites waarin mensen zich kunnen bezinnen op hun werk en leven.

Haar motto is Met Ziel en Zakelijkheid. Als trainer spreekt ze mensen aan op hun innerlijke inspiratiebronnen en op het inrichten van hun werk vanuit die bronnen. Zinvol en inspirerend werk doen is voor haar net zo belangrijk als het efficiënt behalen van resultaten.

Lenette Schuijt is auteur van verschillende publicaties, waaronder 'Wat bezielt ons? Van verstarring naar vitaliteit" (Vakmedianet, 2014), 'Praktijkboek Werken met Paradoxen' (Asoka, 2006), 'Met Ziel en Zakelijkheid' (Scriptum, oorspr. 2001, 5e herziene druk 2009), 'De Kracht van Bezieling' (Scriptum, 1999).
Ze is mederedacteur van de serie ZINschrift, boeken waarin de integratie van professionaliteit en spiritualiteit centraal staat. In de serie verschenen o.a. “Het menselijk gezicht van werk” (Asoka, 2004) en Het Mysterie van Creativiteit” (Asoka, 2008)

Toon volledige bio

Voorbij de hype

Hoe onderscheiden we een hype van een trend. En is 'Het nieuwe organiseren’ een hype of een trend?

Ontsporend leiderschap

Kan de leiderschapsindustrie ontsporing voorkomen? De donkere kant van leiderschap onderbelicht?

x
x