Klaas Wassens
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.rsm.nl

Aantal bijdragen: 2

Klaas Wassens

Mijn huidige functie is Executive Director van het Parttime Master Bedrijfskunde programma van de RSM.
Samen met Prof. Albert Jolink, dragen we verantwoordelijkheid voor inhoud, organisatie, marketing en financien.

Daarnaast werk ik als Director Business Development and Strategic Alliances. In deze functie ontwikkel ik maatwerk opleidingsprogramma's voor bedrijven zoals Oce Canon, Vanderlande, Philips. Als voorbeeld is het MSc in Business Services programma dat we maken voor productiebedrijven die dienstverlening ('Business Services') aan hun portefeuille willen toevoegen. Ook werk ik samen met de American University in Cairo in de ontwikkeling van programma's voor bedrijven in Egypte.

Hiervoor was ik Partner bij Video Management Nederland. Een onderneming waar ik mede-eigenaar van was, die managementvideo's produceerde (in Belgie) en verkocht.

Mijn eerste functie was Secretaris van de Vereniging van Strategische Beleidsvorming (VSB), een platform voor professionals en managers die geinteresseerd zijn in strategie. Ik organiseerde congressen, workshops en was verantwoordelijk voor het secretariaat.

Ooit ben ik opgeleid als Industrieel Vormgever of Ontwerper aan de TU Delft. Een prachtige opleiding die mijn intersse in Innovatie, Strategie en Ondernemen bijbracht.

Toon volledige bio
x
x