Julia de Ploeg - de Borst
Organisatie:
TWST
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 2

Julia de Ploeg - de Borst

“Julia heeft een bijzondere combinatie doordat ze daadwerkelijk met de ‘handen aan het bed’ heeft gestaan in de gezondheidszorg en ook aan de ‘zijkant’ als adviseur. Haar plezier zit erin om voor problemen concrete oplossingen te bedenken, immers haar filosofie is hoe concreter hoe sneller het is opgelost.

Ze zit in haar ‘flow’ als ze structuur kan aanbrengen in complexe veranderingen. Ze is bijvoorbeeld betrokken geweest bij de fusie tussen de ziekenhuizen OLVG en SLAZ en daarin heeft ze begeleid in de visie ontwikkeling en de implementatie. Hiernaast zit haar kunde op efficiëntie en kwaliteitsverbetering en heeft ze ruime kennis met LEAN Six Sigma en verschillende performance management tools.

Resultaat gedrevenheid en oog voor kwaliteit mag je van iedere adviseur verwachten, maar als je met Julia werkt springt haar eerlijkheid meteen in het oog. Je weet snel wat je aan haar hebt. Ze is recht door zee en dat is maar goed ook want de zee kan behoorlijk onstuimig zijn als je zaken wilt veranderen in je team of organisatie, en met haar aan boord blijf je dan sowieso koersvast.”

Toon volledige bio
x
x