John Cornelissen
Organisatie:
Leiderschap met impact
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.leidinggevenaanv

Aantal bijdragen: 3

John Cornelissen

Ik coach en train managers, directeuren en professionals die op cruciale momenten overtuigender en effectiever in hun leiderschap willen zijn. Ik ben behulpzaam om in de directe interactie zoals het leiden van bijeenkomsten, het voeren van lastige een-op-een gesprekken en het houden van presentaties, een aansprekende verbinding met gesprekspartners te maken.

Je impact wordt bepaald door de samenhang van een adequate inhoud, een aanpak die rekening houdt met de context en een inspirerende manier van optreden.Veel mensen hebben deze vaardigheid niet vanzelfsprekend beschikbaar en kunnen zich dit eigen maken door oefening, feedback verwerken en coaching.

Mijn programma’s inspireren mensen om een volgende stap in hun professionele ontwikkeling te zetten en deze vaardigheden in hun dagelijkse praktijk toe te passen.

Mijn benadering is zorgvuldig, integer en betrokken en op maat van de persoon en de context. In de laatste 25 jaar werkte ik vanuit mijn bureau Leiderschap met impact, in meer dan 250 opdrachten en programma’s met duizenden deelnemers en klanten aan deze thema’s in incompany programma’s op maat, individuele coachingstrajecten en mijn docentschappen bij Sioo en Bestuursacademie.

Kijk voor meer informatie op http://goo.gl/xvubfs of neem contact op via [email protected] . Ik kom graag met je in gesprek!

Toon volledige bio
x
x