Jeanine Jansen
Organisatie:
Remember the Talent | Nyenrode Business Universiteit
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.rememberthetalen

Aantal bijdragen: 5

Jeanine Jansen

Jeanine is een facilitator op het snijvlak van visie, strategie- en leiderschapsontwikkeling. Ze begeleidt professionals, ondernemers en managementteams in ontwikkel- & veranderprocessen, onder andere bij Nyenrode Business Universiteit.

Jeanine Jansen combineerde het studeren van sociologie en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit met een baan voor de klas. Binnen het ROC experimenteerde ze met – wat toen – competentiegericht onderwijs heette. Na haar afstuderen in 2005 was ze werkzaam als organisatie-adviseur en trainer bij verschillende adviesbureaus. Daar werkte ze voor (inter)nationale opdrachtgevers in diverse projecten, over verschillende sectoren, in profit en non-profit organisaties, directies van ministeries, gemeenten, stadsdelen en kleinere organisaties.

Jeanine heeft een zwak voor cappuccino en TED talks. Oude hobbies: zingen, lezen, festivals presenteren. Nieuwste ontdekkingen zijn yoga, mindfulness en improvisatietheater. Leren doet ze bij Cambridge University, de OOA (Orde van Organisatie-adviseurs) en Itip (Instituut voor Integrale en Toegepaste Psychologie). Inspiratie haalt ze uit het werken met ideële organisaties zoals laluz, Stichting De Ster, Jion!forkids en Studio 52nd.

Op www.rememberthetalent.com publiceert ze regelmatig blogs waar ze persoonlijke ervaringen verbindt aan inzichten op het vlak van leiderschap & verandering.

Toon volledige bio
x
x