J.M. Boom
Organisatie:
knoop het aan elkaar
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 3

J.M. Boom

Jetske Boom is strategisch partner en coach. Zij begeleidt leidinggevenden en adviseurs, die resultaat willen halen in lastige verander- en ontwikkelprocessen.
Met haar generalistische deskundige aanpak helpt Jetske je te doorgronden wat er nu gebeurt en wat er nu nodig. Veel mogelijkheden zijn al in de organisatie en in jezelf aanwezig. Vaak is het een kwestie van de juiste puzzelstukjes bij elkaar brengen, knoop het aan elkaar. Zo krijg jij weer overzicht en vertrouwen om het ontwikkelproces te begeleiden naar resultaat.
Jetske Boom laat je laagdrempelig kennismaken met een andere aanpak voor verandering en ontwikkeling. De inspiratiesessie ‘verandering is mensenwerk’ en de verdiepende masterclass 'van spanningen naar natuurlijke groeibewegingen' geven je inzicht in denkbeelden die beweging brengen. Deze interactieve, in-company kennisuitwisselingen zijn bedoeld voor en met leiders en adviseurs, die willen weten hoe je mee ontwikkelt met complexe verandering.
Meer ontdekken? Neem gerust contact op via [email protected] of 06-52076595. Of neem een kijkje op www.knoophetaanelkaar.nl

Toon volledige bio
x
x