Jetske Boom
Organisatie:
knoop het aan elkaar
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 4

Jetske Boom

Jetske Boom is strategisch partner, organisatiepsycholoog en coach. Zij begeleidt ondernemers, directeuren en managers die duurzaam resultaat willen halen bij impactvolle, strategische ontwikkeling en verandering.
Met haar generalistische deskundige aanpak helpt Jetske je te doorgronden wat er in de organisatie gebeurt en wat er nodig is. Veel mogelijkheden zijn al in de organisatie en in jezelf aanwezig. Vaak is het een kwestie van de juiste puzzelstukjes bij elkaar brengen, knoop het aan elkaar. Zo krijg jij weer overzicht en vertrouwen om de juiste stappen te zetten op weg naar resultaat.
Wil je laagdrempelig kennismaken met een andere aanpak voor strategische ontwikkeling? In een interactieve, in-company workshop verken je met Jetske je organisatie vraagstuk(ken) vanuit meerdere invalshoeken. Je ontdekt hoe jouw denkbeelden van invloed zijn op de ontwikkeling in en van de organisatie. Samen met je collega's creëer je overzicht op wat er speelt en maak je ruimte voor andere mogelijkheden. Zo ontwikkel je zelf en als organisatie mee in complexe groei- en verandervraagstukken.
Meer weten? Neem gerust contact op via [email protected] of 06-52076595. Of neem een kijkje op www.knoophetaanelkaar.nl

Toon volledige bio
x
x