Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.f-irma.nl

Aantal bijdragen: 1

Irma van Zand

JAZZ & IK
Een groot deel van haar leven stond Irma van Zand zelf op het podium. Als jazz-zangeres leerde ze dat je een verhaal wel op duizend manieren kunt interpreteren. Irma bouwde een groot repertoire op. Sarah Vaughan en Rachelle Ferrell waren haar grote voorbeelden.

Toen haar stem het liet afweten, stapte Irma het bedrijfsleven in. In 1995 ontdekte Irma het internet en vond een nieuwe passie: de nieuwe media. Gefascineerd door de wereld die ineens binnen handbereik lag hielp Irma organisaties als de Raad voor Cultuur en HSL-Zuid met hun eerste interactieve schreden op het world wide web. Daaruit is de missie van haar bedrijf, firma, ontstaan: organisaties helpen zichtbaar maken waarom en hoe ze doen wat ze doen.

Dankbaar gebruik makend van de social media ontwikkelt Irma van Zand communicatieconcepten waarin iedereen in de organisatie, en die dat wil, mee communiceert. Daarnaast zet ze zich als online communicatie expert om-niet in voor Women on Wings, een sociale organisatie die streeft naar 1 miljoen banen op het Indiase platteland.

In maart 2014 heeft Irma op basis van haar enorme praktijkervaring het boekje HIER BEN IK gelanceerd. In dit kleinste communicatie-managementboekje schetst ze haar visie op de communicatie en presenteert ze een nieuw communicatiemodel waarin alles draait om menselijke interactie. Het boekje is te bestellen via www.f-irma.nl.

Toon volledige bio

Let´s Jazz!

De verticale inrichting van de communicatie werkt belemmerend

x
x